Α.Ο. Μυκόνου – Α.Σ. Ανω Μεράς 3-0 (Πρωτάθλημα Νέων)

Φωτογραφία: ANETH NIKH ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ</p><br />
<p>Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ομάδα Νέων του Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με το άνετο 3-0 της συντοπίτισσας Ανω Μεράς σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Κόρφου, υπό το βλέμα αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες και έκανε δυναμικό comeback στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.<br /><br />
Το σκορ άνοιξε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ βολίδα του Λυκούρη στο 33' που έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Προκόποβιτς. Ενά γκολ πραγματικά σπάνιας ομορφιάς. Λίγα λεπτά αργότερα η Μύκονος κέρδισε πέναλντι. Την αισχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ράγια αλλά ο τερματοφύλακας της Ανω Μεράς απέκρουσε εντυπωσιακά.<br /><br />
Με το καλημέρα της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου ο Ασλάνι, που μόλις είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τη Μύκονο και κάπου εκεί φάνηκε να καθαρίζει η υπόθεση νίκη. Στο 62' ο Ράγια βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλντι  έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ καλή η διαιτησία από τους κυρίους Μουτάφη, Δεληγιάννη και Μενδρινό.</p><br />
<p>A.O. Mυκόνου (Πούλος Eυθ.)<br /><br />
Πετάι Μ., Βερώνης Ε. (71' Σιώζος Π.)., Αναστασίου Ε. (73' Κουβάτος Ι.), Νάζος Ν., Ράγια Χ., Βερώνης Κ. (71' Κουβάτος Ν.), Χιλάι Ντ., Ματρίτσι Μ. (54' Ελπέγια Αλφ.), Λυκούρης Σ., Δακτυλίδης Θ. (41' Ασλάνι), Κανιούρας Ν.(60' Τσάνης Γ.)</p><br />
<p>Α.Σ. Ανω Μεράς (Νικολιουδάκης Κ.)<br /><br />
Προκόποβιτς Ε., Ντούρο Ρ., Κούσης Ν. (68' Μπούζι Χ.), Σιούπουλης Κ., Τσελάι Α., Δήμας Π., Μπομπάι Κ., Μπουσάι Μ., Ελπέγια Α. (71' Μπούζι Χ.), Ηλιάδης Α. (64' Ηλιάδης Θ.), Ρπαπαϊ Κ.

 

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ομάδα Νέων του Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με το άνετο 3-0 της συντοπίτισσας Ανω Μεράς σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Κόρφου, υπό το βλέμα αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες και έκανε δυναμικό comeback στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ βολίδα του Λυκούρη στο 33′ που έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Προκόποβιτς. Ενά γκολ πραγματικά σπάνιας ομορφιάς. Λίγα λεπτά αργότερα η Μύκονος κέρδισε πέναλντι. Την αισχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ράγια αλλά ο τερματοφύλακας της Ανω Μεράς απέκρουσε εντυπωσιακά.
Με το καλημέρα της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου ο Ασλάνι, που μόλις είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τη Μύκονο και κάπου εκεί φάνηκε να καθαρίζει η υπόθεση νίκη. Στο 62′ ο Ράγια βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλντι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ καλή η διαιτησία από τους κυρίους Μουτάφη, Δεληγιάννη και Μενδρινό.

A.O. Mυκόνου (Πούλος Eυθ.)
Πετάι Μ., Βερώνης Ε. (71′ Σιώζος Π.)., Αναστασίου Ε. (73′ Κουβάτος Ι.), Νάζος Ν., Ράγια Χ., Βερώνης Κ. (71′ Κουβάτος Ν.), Χιλάι Ντ., Ματρίτσι Μ. (54′ Ελπέγια Αλφ.), Λυκούρης Σ., Δακτυλίδης Θ. (41′ Ασλάνι), Κανιούρας Ν.(60′ Τσάνης Γ.)

Α.Σ. Ανω Μεράς (Νικολιουδάκης Κ.)
Προκόποβιτς Ε., Ντούρο Ρ., Κούσης Ν. (68′ Μπούζι Χ.), Σιούπουλης Κ., Τσελάι Α., Δήμας Π., Μπομπάι Κ., Μπουσάι Μ., Ελπέγια Α. (71′ Μπούζι Χ.), Ηλιάδης Α. (64′ Ηλιάδης Θ.), Ρπαπαϊ Κ.