Χαμόγελα στον Α.Ο. Μυκόνου με την επιστροφή στις προπονήσεις του Τάσου Σπυρόπουλου

Χαμόγελα στον Α.Ο. Μυκόνου με την επιστροφή στις προπονήσεις του Τάσου Σπυρόπουλου

Επιστροφή Σπυρόπουλου στις προπονήσεις του μπάσκετ στον Α.Ο. Μυκόνου και χαμόγελα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο υψηλόσωμος φόργουορντ μετά από 35 ημέρες αποχής λόγω τραυματισμού είναι και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Τζήμα.

Αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης του ποδιού στο οποίο υπέστη τον τραυματισμό είναι και πάλι στη Μύκονο και από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλή και υπολογίζεται ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Μίλωνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει οριστεί να γίνει στις 15 Οκτωβρίου οπότε και εκτιμάται ότι ο παίκτης θα είναι απολύτως καλά. Μεθαύριο Τετάρτη επίσης αναμένεται στη Μύκονο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Νίκος Καμπούρης που θα αποτελεί τον τρίτο ψηλό για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Τέλος για την Παρασκευή και Σάββατο έχουν προγραμματιστεί δυο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Μεγαρίδα εντός έδρας. Θα είναι οι πρώτοι αγώνες που ο Α.Ο. Μυκόνου θα παίξει μπροστά στο κοινό του και ουσιαστικά θα αποτελούν μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου όταν και η ομάδα θα υποδεχτεί το Ληξούρι.