Νίκη της Κ18 με σκορ 3-1 επί του Αίαντα Σύρου

Νίκη της Κ18 με σκορ 3-1 επί του Αίαντα Σύρου

Η Κ18 του Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να επικρατήσει σήμερα (11/04) με σκορ 3-1 του Αίαντα Σύρου και έφτασε τις δύο νίκες στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και πλέον βρίσκεται στη 1η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση με τους ίδιους βαθμούς ο Αίαντας Σύρου.

Η ομάδα του Αίαντα Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο 17′ με κεφαλιά του Σκόρδου ο οποίος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Μπουρντένη.

Στο 64′ ο Καλογεράς βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή των Συριανών και με πλασέ έκανε το 1-1. Το 2-1 έγινε στο 85′ με εκτέλεση πέναλτι του Κάνιουρα και το τελικό 3-1 έγινε στο 89′ με τον Δάρα μετά από ατομική προσπαθεί και πλασέ να κάνει το 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Μουτάφη και Κουκά

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Μπουρντένης, Μπομπάι, Πάπα, Τσάνης (92′ Λούλα), Αχμετάι (60′ Ισάι), Μπαϊρακτάρης, Δάρας, Μιχίλι (67′ Πάγια), Χόντζα (70′ Ξυδάκης), Κάνιουρας, Καλογεράς

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ψύλλιας, Γκελάι, Καφετζής

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ ( Ρούσσος): Βαμβακούσης Ν., Βαμβακούσης, Γ., Καραβέλας, Καραμολέγκος, Γουρνάς, Γαληνός, Ζαρμπώνης (67′ Πιταούλης), Ανδρεδάκης, Μπλάμο (73′ Ευμορφόπουλος), Κουκουλογιάννης (65′ Καραγιάννης), Σκόρδος

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ανδρέακος, Ροσσολάτος, Χριστόπουλος, Ρογγότης