Ένα Σαββατοκύριακο με επιτυχίες για τις ομάδες της Α.Ε. Μυκόνου

Ένα Σαββατοκύριακο με επιτυχίες για τις ομάδες της Α.Ε. Μυκόνου

Ένα άκρως επιτυχημένο Σαββ/κο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που πέρασε για τις ομάδες της Α.Ε. Μυκόνου.

Στο ποδόσφαιρο η αντρική ομάδα για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής πήρε την πρώτη της νίκη με 2-1 επί του Πανγυθεατικού και με 4 βαθμούς είναι πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας ευελπιστώντας να ανέβει κι άλλο αφού ακολουθεί επίσης εντός έδρας αγώνας με την Ερμιονίδα την Κυριακή.

Η Β’ ομάδα που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα Κυκλάδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ανδριακό εκτός έδρας. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Ρέθι στο 48′ για να ισοφαρίσει με πολύ όμορφο σουτ ο Τσόπελας στο 76′.

Από πλευράς Ακαδημιών αγωνίστηκαν τα δυο τμήματα της Κ12. Υποδέχτηκαν τα αντίστοιχα τμήματα της Ελλάς Σύρου νικώντας με 5-0 και 1-0 αντίστοιχα με κυρίαρχο στοιχείο όμως κάτι που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες τη χαρά που πήραν οι μικροί αθλητές και των δυο συλλόγων.

Τέλος στο μπάσκετ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αντρική ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου που νίκησε 75-59 τον Αίολο Αγυιάς σε ένα ματς που έδειξε τη δυναμική του απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Με αυτή τη νίκη έφτασε τις έξι μένοντας μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Μίλωνα, με τον οποίο και όπως δείχνει η κατάσταση ως τώρα, θα παίξει την πρώτη θέση στον όμιλο και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ ανόδου στην Α2.