Ήττα στον Πύργο για την Α.Ε. Μυκόνου από έναν κατώτερο Πανηλειακό!

Ήττα στον Πύργο για την Α.Ε. Μυκόνου από έναν κατώτερο Πανηλειακό!

Όσο και αν στο ποδόσφαιρο λέμε ότι όλα μπορούν να συμβούν, η εκτός έδρας ήττα της Α.Ε. Μυκόνου από τον Πανηλειακό με 1-0 πραγματικά δύσκολα… χωνεύεται! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η ομάδα του Πύργου μόνο καλύτερη δεν ήταν από την ΑΕΜ, ενώ και ο Παναγιώτης Ντούνης ένιωσε ελάχιστα την πίεση των αντίπαλων παικτών.

Παρά τις ελάχιστες φορές λοιπόν που οι παίκτες του Πανηλειακού έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή κατάφεραν να φύγουν με ένα αναπάντεχο τρίποντο αφού εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμιαία αδράνεια στην άμυνα της Α.Ε. Μυκόνου στο 86′ και μετά από συρτή σέντρα του Καλομοίρη ο Λούσκος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Μυκόνου έδειξε να πατάει καλύτερα. Πίεζε ψηλά και έφτασε κοντά στο γκολ στο 17′ όταν ο Στυλιανόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζγκούρι μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση γύρισε και με δυνατό σουτ απείλησε εκ νέου όμως δεν βρήκε στόχο. Οι Πυργιώτες στο πρώτο μέρος το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν σε θέση βολής στο 22′ όταν ο Λούσκος από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά εντελώς μόνος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μύκονος κρατούσε με άνεση το μηδέν στην άμυνα έχοντας ουσιαστικά κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή της ενώ και στην επίθεση υπήρχαν στιγμές που αν οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει έστω ένα γκολ. Έδειχνε ότι θα έφτανε εύκολα στον βαθμό της ισοπαλίας ώσπου στη μοναδική περίπτωση που πάτησαν περιοχή οι παίκτες του Πανηλειακού στο 86′ είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της κόντρα στη ροή του αγώνα!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μάντζαρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κασμερίδης (71′ Αντωνιάδης), Τσίγκρηλας Δ., Μπάλλας, Λούσκος, Μπάλος, Τσίγκρηλας (33′ λ.τρ. Κακόγιαννος) (71′ Καλομοίρης), Μενσά, Πετρίνιο

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (87′ Γιαννόπουλος), Μαντζανάς, Αρκούδας, Στυλιανόπουλος, Ζγκούρι, Τράκας (87′ Αχείμαστος), Μουρίκι, Πινέιρο (62′ Λεσάι), Αγγέλης (79′ Παπιομύτογλου)