Ήττα της Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου από τον Άγιαξ Σύρου

Ήττα της Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου από τον Άγιαξ Σύρου

Η αποστολή στη Σύρο για την Κ14 του συλλόγου μας ήταν εξαρχής δύσκολη κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου Άγιαξ. Έτσι παρά τις προσπάθειες των νεαρών παικτών του Σάββα Σερτζόγλου δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 7-2 από έναν πολύ καλό αντίπαλο που συνέχισε την αήττητη πορεία του.

Η ομάδα της Σύρου προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον Καλλίγερο. Στο 11ο λεπτό ο Μαύρος από κοντά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Α.Ο. Μυκόνου προσπάθησε να αντιδράσει στα δυο γρήγορα γκολ και μείωσε σε 2-1 στο 20΄ με τον Ντούπη.

Το 3-1 έγινε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πετσοπούλη. Στο 47΄ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Ο Ραφαήλ Καπέλλας έγραψε το 5-1, με τον Ζωγράφο να μειώνει σε 5-2 στο 63΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν με δυο ακόμα γκολ ο Καλλίγερος (65΄) και ο Καπέλλας (67΄).

Διαιτητής: Ζαράνης, Βοηθοί: Σαργολόγος-Σαμοθράκης

Άγιαξ Σύρου (Ρούσσος-Ρηγούτσος): Ντουμάζιος, Βλάχος, Μπέστιας, Μαραγκός, Μαύρος, Ρουσσουνέλος, Τσιτσιούμης, Δρόσος, Πετσοπούλης, Καπέλλας, Καλλίγερος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ρούσσος, Γιατσίδης, Σελαμάι, Τρόκα, Ντέμο Φ, Ντέμο Ο.

Α.Ο Μυκόνου (Σερτζόγλου): Μπροζάνι, Ντρέτσα, Όντρι, Ζωγράφος, Νίπολλι, Αμπάζι, Ζντραβα, Παπακωνσταντίνου, Ντούπης, Χότζα, Καλαμάρας.

Έπαιξαν και οι Αλιάμης, Πολίτογλου, Ντόκο, Τσάλα, Συριανός, Κωλλέτης, Ντρέτσα