Από το πλοίο κατευθείαν για προπόνηση η Α.Ε. Μυκόνου

Από το πλοίο κατευθείαν για προπόνηση η Α.Ε. Μυκόνου

Με το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου επέστρεψε στη βάση της από την Πάρο η Α.Ε. Μυκόνου το πρωΐ της Τετάρτης. Παρά το χθεσινό παιχνίδι πάντως και το ταξίδι σύσσωμη η αποστολή της ΑΕΜ μετέβη στο γήπεδο του Κόρφου για προπόνηση. Ένα από τα φετινά χαρακτηριστικά της ομάδας είναι ότι καμία ημέρα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη, κάτι που έγινε και σήμερα.

Είναι άλλωστε γνωστό, κάτι που έχει επισημανθεί και από αντίπαλες ομάδες ότι η Α.Ε. Μυκόνου ξεχωρίζει την τρέχουσα σεζόν για την εξαιρετική της φυσική της κατάσταση. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα δυο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς και όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΜ θέλουν να την ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χρονικά το πρώτο παιχνίδι είναι την Κυριακή στις 16.00 στη Ρόδο με την ομώνυμη ομάδα. Ένα ματς που με τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον γοήτρου αφού η γηπεδούχος μετά την ήττα – σοκ στο Γύθειο έχει ελάχιστες ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο ενώ η ΑΕΜ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 4η θέση στην τελική κατάταξη.

Το άλλο παιχνίδι για την Α.Ε. Μυκόνου που θα είναι και το τελευταίο για φέτος είναι ο τελικός Κυπέλλου με την Ελλάς Σύρου που θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Για τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά αλλά και για όλη την ομάδα θα ήταν ιδανικό ένα φινάλε με έναν τίτλο σε μια χρονιά που θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη. Την ημέρα αλλά και το γήπεδο του τελικού αναμένεται να αποφασίσει ως το τέλος της εβδομάδας η ΕΠΣ Κυκλάδων!