Εκτός έδρας νίκη για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Εκτός έδρας νίκη για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή για τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου που πέρασε από το γήπεδο της Δραπετσώνας με 1-3 σε βάρος της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου! Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΜ βρέθηκε πίσω στο σκορ ανασυντάχθηκε και με επίθεση διαρκείας έφτασε στην επικράτηση και το τρίποντο! Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε λοιπόν στο 20′ με την Νάστρομ. Ένα γκολ που δεν πτόησε πάντως τις παίκτριες του Δημήτρη Μανταφούνη που γρήγορα έβγαλαν αντίδραση και μόλις έξι λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα με την Σκαμπαρδώνη που έκανε το 1-1 σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ πίστεψε στην ανατροπή και με υπομονή έψαξε το γκολ κάτι που κατάφερε στο 71′ πάλι με την Σκαμπαρδώνη η οποία έκανε το 1-2 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε η Αντύπα στο 85′ και έκανε το τελικό 1-3 «κλειδώνοντας» την πολύτιμη νίκη της ΑΕΜ.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Μανταφούνης): Κοντιζά Ι., Γιαννοπούλου (78′ Κουσαθανά), Γκέλου, Κοντιζά Ε. (72′ Αντύπα), Σκαμπαρδώνη, Αρμάου, Τσιούκρα, Πατεράκη, Γιαννούλα (89′ Κουκά Αρ.), Πρέκα, Τζωρτζάκη