Εντυπωσιακή η Α.Ε. Μυκόνου πέρασε με 0-3 από τη Γαστούνη!

Εντυπωσιακή η Α.Ε. Μυκόνου πέρασε με 0-3 από τη Γαστούνη!

Πέρασε σαν σίφουνας από τη Γαστούνη… Η Α.Ε. Μυκόνου στη δεύτερη επίσκεψή της τη φετινή σεζόν στην Ηλεία, όχι μόνο επικράτησε με 0-3 του Αίαντα Γαστούνης αλλά πραγματοποίησε τέτοια εμφάνιση που υποχρέωσε ακόμα και τους αντιπάλους της να τη χειροκροτήσουν! Παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ματς και έφτασε σε μια άνετη νίκη, διατηρώντας για 10η συνεχόμενη αγωνιστική το αήττητο!

Ειδικά στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ήταν καταιγιστική! Και τι δεν έκανε η ΑΕΜ! Πέτυχε δυο γκολ, είχε δοκάρι και έχασε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα.

Η πρώτη που θα ήταν και για high light ακριβώς στο 18’με τον Παπαδόπουλο να κάνει σέντρα και τον Πινέιρο να πιάνει ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Βίλλιου! Πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε κόρνερ με τον Ζγκούρι να σηκώνεται και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 27′ όμως η ΑΕΜ βρήκε στόχο!

Μετά από έξοχο συνδυασμό ο Βαλαβανόπουλος έκανε την ασίστ στον επερχόμενο Μουρίκι,ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 29′ νέα τεράστια ευκαιρία με τον Πινέιρο να πλασάρει και τον Βίλλιο να διώχνει πολύ δύσκολα με το πόδι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΕΜ κέρδισε πέναλτι. Ο Ζγκούρι το εκτέλεσε και έκανε το 0-2 ολοκληρώνοντας έτσι ένα διάστημα που η Α.Ε. Μυκόνου ήταν καταπληκτική!

Στην επανάληψη παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν ένα γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι η ΑΕΜ ήταν και πάλι πολύ καλύτερη. Έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αγγέλη στο 63′ και άλλη μια στο 76′ με τον Σπυρόπουλο. Το τελικό 0-3 έγινε στο 79′ με υπέροχο σουτ του Πινέιρο μετά από πάσα του Ζγκούρι στο… παραθυράκι του Βίλλιου.

Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα και αναμφίβολα αυτό που στεναχώρησε όλους στην Α.Ε. Μυκόνου ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Αγγέλη! Ο νεαρός παίκτης ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 60′ και λίγα λεπτά αργότερα σε ένα άσχημο πέσιμο στον αγωνιστικό χώρο έπαθε κάταγμα κλείδας, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας! Αναμφίβολα ένα εξαιρετικά ατυχές γεγονός που υποχρεώνει τον παίκτη να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες!

Αίας Γαστούνης: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Κάρδαρης, Βατσής, Ρίλντι (46′ Παπαχριστόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (85′ Καράγιωργας), Τριαντφυλλόπουλος, Κουλούρης (85′ Μαργαρίτης), Βράπι (39′ λ.τ. Τσιρίκος), Πυρρής (85′ Μουτσάι).

ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κεμπέ, Σπυρόπουλος, Αρκούδας, Τράκας, Σγκούρι, Μουρίκι (80′ Γιαννόπουλος), Βαλαβανόπουλος (60′ Αγγελής-66′ λ.τ. Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (80′ Αχείμαστος), Παπαδόπουλος (80′ Οικονομίκος)