Εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Κάθε αρχή και δύσκολη… Ειδικά όταν πρόκειται για μια μεγαλύτερη κατηγορία από την περσινή με σαφώς δυσκολότερους αντιπάλους! Έτσι και για την γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου που στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-2 από τον Ιάσων Ιλίου.

Σε ένα ματς το οποίο ήταν δυνατό από το πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενες κατάφεραν αν προηγηθούν στο 25′ καθώς μετά από μια κόντρα στη μεγάλη περιοχή, η Γκίτσα έβαλε το πόδι δίνοντας έτσι προβάδισμα στην ομάδα της. Η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη ανέβασε ρυθμό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό ώσπου η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να σκοράρει με την Κανέλλου στο 56′ με ένα πολύ όμορφο σουτ. Στο 74′ η Α.Ε. Μυκόνου κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν κατάφεραν οι παίχτριες να μετουσιώσουν σε γκολ. Τελικά η ομάδα του Ιλίου σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Παυσανίδη στο 87′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς τους κ.κ. Βαρθαλίτη και Γρυπάρη’

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά, Τσακλάνου, Γιαννοπούλου (68′ Αντύπα), Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα (77′ Τζωρτζάκη), Γιαννούλα, Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκκα (90′ Αδάμ), Μπαξεβάνου

Ιάσων Ιλίου (Βαξεβάνης): Βαίτση, Μπατζάκα, Γκάτση (90′ Φούσκα), Πετράκη, Σπαγάκου, Κουλούρη, Αρβανιτάκη (68′ Νικολακοπούλου), Ασλανίδου, Μαντζανά, Δήμου (86′ Στρογγυλού), Γκίτσα (68′ Παυσανίδη)