Ισοπαλία (0-0) για την Α.Ε. Μυκόνου στην πρεμιέρα κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Ισοπαλία (0-0) για την Α.Ε. Μυκόνου στην πρεμιέρα κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο ο δυνατός άνεμος και φυσικά το πολύ καλό στήσιμο του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ήταν τα αίτια που δεν άφησαν την Α.Ε. Μυκόνου να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να φτάσει σε μια νίκη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Μοιραία λοιπόν έμεινε το 0-0 σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις δυο ομάδες παίρνουν από ένα πόντο.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύναμης και λαθών! Μέτριο θέαμα και στα ενενήντα λεπτά από δυο αντιπάλους που σίγουρα μπορούν να αποδώσουν και καλύτερα. Στο πρώτο μέρος η μοναδική καλή στιγμή ανήκει στην ΑΕΜ όταν στο 41′ ο Στυλιανόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διασσινού.

Στην επανάληψη παρά το γεγονός ότι η Α.Ε. Μυκόνου είχε υπέρ της τον αέρα δεν κατάφερε να φτάσει πολλές φορές σε θέση βολής. Ουσιαστικά ένα πλασέ του Ζγκούρι στο 49′ και μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο στο 83′ που υποχρέωσε τον Διασσινό σε εντυπωσιακή απόκρουση ήταν οι καλύτερες στιγμές της. Από την άλλη πλευρά ο Φοίνικας που είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους έχασε την καλύτερή του ευκαιρία στο 67′ με τον Μπιτζή που πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ντούνη.

Έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και εντυπώσεις!

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος , Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας (86′ Γ. Κατσικαλάκης), Στυλιανόπουλος, Παπιομύοτογλου (46′ Λεσάι), Μουρίκι, Ζγκούρι, Πινέιρο, Αγγέλης (82′ Τράκας)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλλης, Κάπλατζης Χρ., Πούτσης, Παπαιωάννου, Κάπλατζης Π. (94′ Παπαγεωργίου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (71′ Λαθούρης), Μερκούρη (71′ Κουιμελής), Γεωργίου (88′ Γκουριώτης)