Ισοπαλία 1-1 για Α.Ε. Μυκόνου και Παναργειακό

Ισοπαλία 1-1 για Α.Ε. Μυκόνου και Παναργειακό

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ μάλιστα (1-1) για την Α.Ε. Μυκόνου! Αυτή τη φορά με αντίπαλο τον δυνατό Παναργειακό στο γήπεδο του Κόρφου σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Η ομάδα από την Αργολίδα ξεκίνησε καλύτερα και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν κέρδισε πέναλτι στο 9′ σε ανατροπή του Μαρίνη από τον Μαντζανά. Ο Ντε Σόουζα όμως που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντούνη που απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία. Διατηρήθηκε έτσι το 0-0 που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου με καλύτερη στιγμή για την ΑΕΜ στο 18′ όταν ο Ράγια έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Γιαννόπουλος που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε με πλασέ να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Παναγιώτη Σπυρόπουλου έδωσε περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα. Στο 66′ ο ίδιος μάλιστα έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ υποχρεώνοντας τον Παππά να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κέμπε εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Παναργειακός έπαιξε φουλ επιθετικά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 82′ με τον Τσιράκη που μετά από το πρώτο σουτ που έκανε το Καμπεράι πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Ντούνη.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια (85′ Σπόλιαριτς), Κέμπε, Αχείμαστος, Μαντζανάς, Τράκας, Μουρίκι, (85′ Οικονομίκος), Γιαννόπουλος (46′ Σπυρόπουλος), Βαλαβανόπουλος (68′ Δακτυλίδης), Πινέιρο (77′ Στυλιανόπουλος), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παππάς, Πατσιαβούρας (46′ Φλώρος), Σακελλαρόπουλος (74′ Πλαστουργός), Καπετανάκης, Τσιώλης (70′ Καμπεράι), Μαρίνης (70′ Τσιράκης), Χαλκιαδάκης (74′ Σαϊρίνεν), Ντε Σόουζα, Κάνι, Τσάνι