Κυριακή με δύσκολες αποστολές για τις ομάδες της Μυκόνου

Κυριακή με δύσκολες αποστολές για τις ομάδες της Μυκόνου

Δύσκολες… αποστολές για τις ομάδες της Α.Ε. Μυκόνου στους αγώνες που θα δώσουν την Κυριακή στα πρωταθλήματα όπου αγωνίζονται. Στο ποδόσφαιρο η ΑΕΜ υποδέχεται την αήττητη Ερμιονίδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Μετά τη νίκη επί του Πανγυεθεατικού στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα με άλλη μια επιτυχία ώστε να βελτιώσει κι άλλο τη θέση της στη βαθμολογία. Το τεχνικό δίδυμο Παχατουρίδης – Βλάχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κάτι φυσικά που διευκολύνει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής, Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00 με διαιτητικό τρίο τους Δημητρακόπουλο, Μημίδη και Ρούσσσο.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το ματς της γυναικείας ομάδας της Α.Ε. Μυκόνου στην Άνω Μερά με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποίος προέρχευται από μια πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Μανταφούνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τις τραυματίες Κατερίνα Ντόκου και Μαρία Κουσαθανα ενώ κανονικά προπονήθηκε η Κατερίνα Παπαδημητρίου. Διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Ρούσσος με επόπτες τους Σαργολόγο και Βαρθαλίτη.

Τέλος δύσκολη αποστολή έχει και η αντρική ομάδα του μπάσκετ που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Παγκράτι την ομώνυμη ιστορική ομάδα. Το ματς θα αρχίσει στις 14.30 με τον Γιάννη Τζήμα να έχει σίγουρα στο απουσιολόγιό του τον «πύργο» της ομάδας Γιώργο Διαμαντάκο. Το ευχάριστο είναι ότι έχει επιστρέψει πλέον στο 100% ο Άγγελος Τσάμης που όπως έδειξε και κόντρα στον Αίολο Αγυιάς Πατρών η εμπειρία και η ποιότητά του ανεβάζουν τη δυναμικότητα της ομάδας!