Μανταφούνης: Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα – Πραγματοποίησε Αγιασμό η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

Μανταφούνης: Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα – Πραγματοποίησε Αγιασμό η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

Τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό πραγματοποίησε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου στο γήπεδο της Άνω Μεράς!

Τον αγιασμό τέλεσε ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αρχιμ. Αλέξιος και παραβρέθηκαν οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδα, Νίκος Γκέλος, Μαρία Μπουγιούρη και Νίκος Ασημομύτης, η εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Μυκόνου Ελένη Κοντιζά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Μεράς Πέτρος Σταυρακόπουλος. Χαρακηριστικό είναι επίσης ότι οι παίκτριες δώρισαν στον Αρχιμανδρίτη Αλέξιο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μανταφούνης αφού τόνισε ότι ο στόχος για φέτος είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής επισήμανε ακόμα: «Αν και είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα κάτι για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση. Έχουμε ένα πολύ καλό επιτελείο στην ομάδα που θα έλεγα ότι δεν το βρίσκεις ακόμα και σε ανώτερες κατηγορίες. Για μένα εκτός από την αγωνιστική επάρκεια κάθε παίκτριας σημαντικό ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας, που είναι ένα τομέας καθοριστικός για την επιλογή των μεταγραφών μας.»