Νίκη με 3-0 του ΠΑΣ Τήνου επί της Α.Ε. Μυκόνου Β’

Νίκη με 3-0 του ΠΑΣ Τήνου επί της Α.Ε. Μυκόνου Β’

Την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Τήνου που ήταν τυπικά γηπεδούχος γνώρισε στο γήπεδο του Κόρφου η Β’ ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου. Οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου εκμεταλλεύτηκαν τον ισχυρό άνεμο που ήταν υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πετύχουν γρήγορα και τα τρία γκολ «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Μόλις στο 2′ ο Γεωργιάδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 και έδωσε την πρωτοπορία στον ΠΑΣ Τήνου. Σο 13′ ο Γιαννόπουλος με πολύ δυνατό σουτ δε άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπεσίρι κάνοντας το 2-0, ενώ στο 24′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλυτά ο Κουτρούτσος δενυπολόγισε τη δύναμη του αέρα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για τρίτη φορά.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μάκη Πούλου προσπάθησαν να μειώσουν, πίεσαν και έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 56′ με τον Κάνιουρα, ο οποίος με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Κελαδίτη σε θεαματική απόκρουση.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Μάλλιος): Κελαδίτης Χ., Γιαννόπουλος, Πλυτάς (81′ Καρδαμίτσης), Κελαδίτης Κ., Βίδος, Μουσάι, Φώσκολος Ι, (86′ Βιδάλης Αλ.), Βιδάλης Αν. (60′ Αρμακόλας),Γεωργιάδης, Ζαλώνης (86′ Παγανέλης), Αγγελής

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος); Μπεσίρι, Ασράμ, Ντάτσι (75′ Ραζάνι), Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος (75′ Ντρέου), Μπαϊρακτάρι, Δακτυλίδης (50′ Σταματάκης), Σεφέρι (75′ Σινάνογλου), Μπουτσάι (75′ Παπαδημητρίου), Κάνιουρας, Τσόπελας (75′ Μπάλας)