Νίκη στο φινάλε για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου επί του Ατρόμητου Αθηνών

Νίκη στο φινάλε για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου επί του Ατρόμητου Αθηνών

Από την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο ζενίθ του ενθουσιασμού και τη νίκη! Οι γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου επικράτησαν στην εκπνοή με σκορ 2-1 του Ατρόμητου Αθηνών παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ της Σκαμπαρδώνη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Αρμάου. Από εκεί και μετά η ομάδα των Αθηνών πίεσε προκείμενου να ισοφαρίσει.

Η ΑΕΜ παρά την πίεση κρατούσε το προβάδισμα ως το τέλος όμως οι γυναίκες του Ατρομητου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85′ μετά από εκτέλεση πέναλτι της Μοσκοφίδου.

Παρά την ψυχρολουσια της ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος οι παίκτριες της ΑΕΜ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντεπιτεθούν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Κάτι που κατάφεραν στις καθυστερήσεις όταν μετά από μια πολύ ωραία πάσα της Γιαννούλα προς την Κανέλλου, η τελευταία βρέθηκε απέναντι στην τερματοφύλακα του Ατρομήτου την οποία και πέρασε με προσποίηση και σκόραρε κάνοντας το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς του κ.κ. Σαργολόγο και Βαρθαλίτη

ΑΕ Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά, Τσακλάνου, Γιαννοπούλου (75′ Κοντιζά), Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα (46′ Παπαδημητρίου), Γιαννούλα, Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκα, Τούνα (90′ Αντύπα)

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Γκέλου, Αδάμ, Κουκά, Χαρδαλούπα, Κουκά, Τζωρτζάκη

Ατρόμητος (Πατατανές – Μαυρίκος): Ζάρρα, Κώστα,Νεοφύτου, Παγκούλα, Μισιρλή, Ιωαννίδη, Μοσκοφίδου, Μανίτα, Σύρμη, Κατσάνου, Λαδερού

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Κριεμπάρδη, Παπουτσά, Μάρα, Δημητρακοπούλου, Σκουλαριώτη, Δαμουλιάνου