Να συνεχίσει το σερί των νικών θέλει η Α.Ε. Μυκόνου

Να συνεχίσει το σερί των νικών θέλει η Α.Ε. Μυκόνου

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη» όπως λέει και η γνωστή λαϊκή παροιμία… Έτσι και στην Α.Ε. Μυκόνου η τρίτη συνεχόμενη νίκη που ανέβασε την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη για ανάλογη συνέχεια. Επόμενος… σταθμός για την ΑΕΜ το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΠΣ Πάτραι που θα γίνει μάλιστα πρωινή ώρα (11.00 π.μ.) στο γήπεδο του Κόρφου.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει να πάρει άλλο ένα τρίποντο ώστε να… πατήσει ακόμα καλύτερα στις υψηλές θέσεις του 4ου ομίλου. Στην προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα οι Θεοφύλακτος Παχατουρίδης και Βαγγέλης Βλάχος ανέβασαν στροφές στην προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου. Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεσή τους αφού ακόμα και ο Μπλένταρ Λεσάι που δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στην Καλαμάτα για το παιχνίδι με το Διαβολίτσι έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Μια νίκη το Σάββατο θα δώσει το δικαίωμα στους παίκτες της ΑΕΜ να πάνε με άριστη ψυχολογία και στον επόμενο αγώνα που ακολουθεί άμεσα με τον Α.Ο. Πυλίου Κω (εκτός έδρας) και έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της ΑΕΜ για το 2022!

Την αναμέτρηση με την ΑΠΣ Πάτραι το Σάββατο ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Γουρέλης με επόπτες τους Δημήτρη Κατελανάκη και Σταύρο Μαρκαντωνάτο!