Στη Μυτιλήνη με την Σαπφώ, το τελευταίο ματς του 2022 για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Στη Μυτιλήνη με την Σαπφώ, το τελευταίο ματς του 2022 για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2022 για τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου με την πιο μακρινή αποστολή μάλιστα. Ουσιαστικά μια μίνι κρουαζιέρα για τα κορίτσια της ομάδας αφού είναι υποχρεωμένες να ταξιδέψουν 11(!) ώρες έως τη Λέσβο όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική Σαπφώ. Έτσι η αποστολή της ΑΕΜ θα αναχωρήσει την Παρασκευή λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ για να φτάσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης στις επτά το πρωί του Σαββάτου με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την ίδια ημέρα στις 15.00. «Είναι μεγάλη μας χαρά να αντιμετωπίζουμε μια νησιωτική ομάδα όπως είναι η Σαπφώ» τόνισε ο προπονητής της ΑΕΜ Δημήτρης Μανταφούνης ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου για να συνεχίσει: «Η ποδοσφαιρική συνάντηση στη Μυτιλήνη μας φέρνει ωραίες αναμνήσεις από ένα όμορφο νησί που εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές για να αγωνιστούμε όταν ήμασταν ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες χρειάζονται τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση που δείχνουμε στις προπονήσεις να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και να αποζημιώσουμε όσους μας παρακολουθήσουν είτε στο γήπεδο είτε διαδικτυακά.»

Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται με προπόνηση σήμερα, ενώ την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι τραυματίες Ντόκου, Παπαδημητρίου και Τσακλάνου που έκανε μια επέμβαση στο χέρι. Αντιθέτως επιστρέφει και θα είναι στη διάθεση του προπονητή της η Μαρία Κουσαθανά!