Την Τρίτη μαθαίνει (πιθανότατα) η Α.Ε. Μυκόνου τον όμιλο που θα αγωνιστεί

Την Τρίτη μαθαίνει (πιθανότατα) η Α.Ε. Μυκόνου τον όμιλο που θα αγωνιστεί

Στην τελική ευθεία για την κλήρωση και την έναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας… Η πρώτη αγωνιστική έχει «κλειδώσει» για 12-13 Νοεμβρίου και πλέον απομένει ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι πλέον κρίσιμες ημέρες είναι η Τρίτη και η Τετάρτη αφού εκτιμάται ότι θα γίνουν αντίστοιχα εκτελεστική επιτροπή και Γενική Συνέλευση. Οπότε αν υπάρχει ολοκλήρωση των διαδικασιών Πέμπτη ή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση σε Αθήνα ή και επαρχία ακόμη κάτι για το οποίο έχει υπάρξει και σχετική εισήγηση μαζί με τον απαραίτητο προϋπολογισμό.

Το σίγουρο είναι ότι οι όμιλοι θα είναι πέντε και οι ομάδες 14 σε κάθε έναν με ένα μικρό ερωτηματικό με τον πρώτο όμιλο αφού εκκρεμεί η υπόθεση του Πανδραμαϊκού και ίσως γίνουν 15 εκεί.

Επίσης υπάρχει εισήγηση οι ομάδες τω νησιών και της Κρήτης να έχουν αυξημένη επιχορήγηση λόγω περισσότερων ταξιδιών που θα πρέπει να κάνουν, κάτι που είναι απόλυτα λογικό και δίκαιο. Το βέβαιο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει τη Δευτέρα θα δοθούν όλες οι απαντήσεις για τη σύνθεση των ομίλων προκειμένου η Α.Ε. Μυκόνου αλλά και όλες οι ομάδες να μάθουν τους αντιπάλους τους σε ένα πρωτάθλημα που έχει ήδη καθυστερήσει ιδιαίτερα…