Αιγαιοπελαγίτικοι 2016: Με 20 αθλητές ο ΑΟΜυκόνου

Αιγαιοπελαγίτικοι 2016: Με 20 αθλητές ο ΑΟΜυκόνου

Με είκοσι αθλητές και αθλήτριες έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους ο στίβος του ΑΟΜυκόνου σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια ευκαιρία αγωνιστικής δραστηριότητας αλλά και επικοινωνίας ανάμεσα στους αθλητές όλων των σωματείων του Αιγαίου Πελάγους σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες, από τους Άντρες και τις Γυναίκες μέχρι τους Παμπαίδες και Παγκορασίδες Β΄.

Οι διοικούντες και οι προπονητές του ΑΟΜυκόνου έχουν να αντιμετωπίσουν το – ευχάριστο κατά μια έννοια – πρόβλημα της επιλογής των είκοσι αθλητών που θα πάρουν μέρος στους αγώνες όταν έχουν στη διάθεση τους τουλάχιστον τριάντα ικανούς να σταθούν με αξιοπρέπεια στους αγώνες.

Υποψήφιοι για τους αγώνες είναι οι πανελληνιονίκες Χρήστος Καλλίας, Γιώργος Μίνο και Μαρία Παρδαλού, ο σπρίντερ μας Μοχάμεντ Αμπντού, ο Ματθαίος Ματζιάρ, ο αθλητής των 400 και των 800 μέτρων Άγγελος Μιχαλόπουλος, οι τρεις επταθλήτριες μας, η Έμμη Ιωακειμίδου, η Φραγκίσκα Αρμάου και η Μαίρη Παντερμαλή, η επανακάμψασα αθλήτρια της αντοχής Καλλιόπη Συκινιώτη και ο πάντα σταθερός ρίπτης μας Χάρης Μόσχος. Υποψήφιοι είναι επίσης οι δύο αθλητές μας της αντοχής, ο Διομήδης Μπακατσέλος και ο Νόντας Κατσικέας. Επίσης από τη νέα γενιά θέση διεκδικούν οι ακοντίστριες μας Ιωάννα Μάλλη και Μαρίνα Ζουγανέλη, οι σπρίντερ μας Μαρία Νάζου, Πελτετζή Σοφιλένα και Ευγενία Χανιώτη, η ομάδα της αντοχής και της ημιαντοχής με τους Μιχάλη Καραγιάννη, Μάνο Κωνσταντάρα, Νίκο Λυκούρη, Κατερίνα Χανιώτη, ο άλτης μας Λευτέρης Μάντζαρης, ο Χρήστος Ντούλας και ο ρίπτης Βλαντιμίρ Ναουμένκο.  Τέλος, θέση στην ομάδα θα διεκδικήσουν αθλητές και αθλήτριες από την μικρή κατηγορία, όπως η Νικολέτα Κουσαθανά, η Νικολέτα Κουκά, η Πολυτίμη Μπλέτσα, ο Δημήτρης Νάζος, η Γαβριέλα Βίδη, η Ραφαέλα Ταφάι, η Ιωάννα Σκάρτσο, η Άννα Φίννις και η Ειρήνη Σιώκου.