ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ18,Κ16,Κ14 & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ12 ΤΜΗΜΑ Β, ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ12 ΤΜΗΜΑ Α & ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ10, ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ6, ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

TOLIS1

O A.O. Mυκόνου από το το 2014 ανήκει στo Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος που όλα αυτά τα χρόνια επενδύει στον Έλληνα και νεαρό ποδοσφαιριστή, με την δημιουργία σχολών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνει μια επίσημη και διαφορετική διάσταση σε αυτή την φιλοσοφία.

Είναι ένα project το οποίο εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο Υπεύθυνος του τμήματος scοuting της ΠΑΕ Ατρόμητος Koς Απόστολος Αποστόλου με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου Γεωργίου Σπανού και την άμεση συνεργασία της κ. Κάτιας Κοξένογλου και του κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Είναι ένα project το οποίο πρέπει να έχει κάθε μεγάλη και ευρωπαϊκή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Έχει ως στόχο και αποστολή να εκπαιδεύσει και να αναδείξει νεαρά ταλέντα στο ποδόσφαιρο σε όλες τις ηλικίες.

Ετσι οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Α.Ο. Μυκόνου θα προπονούνται βάση του προγράμματος των Soccer School του Ατρόμητου, θα αξιολογούνται μέσω εργομετρικών και αν είναι μεγάλα ταλέντα θα έχουν τη δυνατότητα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, μέσω του Ατρομήτου.

Ηδη ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών έχουν στελεχώσει τις τις ομάδες κ15 και κ 17 της Αθηναϊκής ΠΑΕ

Ο Α.Ο. Μυκόνου με αυτή τη συνεργασία ελπίζει κάποια στιγμή να στηρίζεται και να πρωταγωνιστεί με τα δικά του παιδιά στις μεγάλες ποδοσφαιρικές κατηγορίες.