ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

karta-melous-large

Ο Αθλητικός Όμιλoς Μυκόνου προσφέρει από τις αρχές της δεκαετίας του 80 δυνατότητες άθλησης σε όλη την νεολαία του νησιού. Τα τρία τμήματα του, το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση και ο κλασσικός αθλητισμός συγκεντρώνουν καθημερινά περισσότερα από 300 παιδιά στο στάδιο και στα γήπεδα του νησιού.

Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται με επιμονή όλα αυτά τα χρόνια από ένα μικρό κύκλο φιλάθλων και αθλητικών παραγόντων με την αρωγή του Δήμου και της Πολιτείας.

Σήμερα, λόγω της οικονομικής συγκυρίας και του συνακόλουθου περιορισμού του ρόλου του δημόσιου, των κρατικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Αθλητικός Ομιλός Μυκόνου απευθύνεται στην τοπική κοινωνία, στους επιχειρηματίες, τους εμπόρους, τους μισθωτούς του τόπου και τους ζητά να συμμετάσχουν έμπρακτα στη στήριξη του μυκονιάτικου αθλητισμού.

Για το σκοπό αυτό ο ΑΟ Μυκόνου εκδίδει την κάρτα μέλους διαρκείας κόστους 150€/έτος με πλεονεκτήματα, όπως:

* Δωρεάν παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία

* Δωρεάν παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων των ακαδημιών μας ποδοσφαίρου

* Δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων του τμήματος στίβου του Α.Ο. Μυκόνου που θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Κόρφου

* Δωρεάν παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Μυκόνου

* Εκπτώσεις στις πάσης φύσεως ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε

Στηρίξτε τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας που δοκιμάζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Είμαστε πλέον στις 142 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος σε σύνολο 4756.

Με τη συνδρομή σας στηρίζετε τον Αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μας όπως επίσης και τα μελλοντικά μας προγράμματα

Για να αποκτήσετε την κάρτα διαρκείας ή για οτιδήποτε ενημερώσεις θελήσετε που αφορούν τον σύλλογο μας μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα:

ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ – Πρόεδρος: 6944337434

ΑΛΕΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ – Αντιπρόεδρος (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΚΟ στην θέση Γλάστρος Μυκόνου): 6944336694

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: 2289079361