Αλλαγή ημερομηνίας της άφιξης της ΠΑΕ Ατρόμητος στη Μύκονο

Αλλαγή ημερομηνίας της άφιξης της ΠΑΕ Ατρόμητος στη Μύκονο

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να οργανωθεί και να διεξαχθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Ατρόμητος στη Μύκονο, όπου θα παρουσιαζόταν και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΟ Μυκόνου.

Η νέα ημερομηνία άφιξης της ΠΑΕ Ατρόμητος στη Μύκονο ορίστηκε η Παρασκευή 27/2, όπου Υψηλόβαθμα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Ατρόμητου θα βρεθούν στη Μύκονο και σε διάρκεια τριών ημερών θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας, η πρώτη γνωριμία των δύο πλευρών, προπονητικά σεμινάρια, εργομετρικά στους ποδοσφαιριστές, μαθήματα τεχνικής κατάρτισης, καθώς και αξιολογήσεις που θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και παίκτες από άλλες ομάδες των Κυκλάδων.

 

Σας αναρτούμε εκ νέου την προηγούμενη ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

Ο Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Ανήκει πλέον και επίσημα στο Δίκτυο Σχολών που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο η ομάδα των Αθηνών.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ η οποία θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών και του τμήματος scouting. κ. Τόλη Αποστόλου , τον Υπεύθυνο εκπαίδευσης  κ. Ευάγγελο Μπεκρή , τον Υπεύθυνο  Τεχνικής  κ. Αθανάσιο Σερπάνο και τον προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Τάκη Γιαταγανάκη θα βρίσκονται κοντά μας από την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί από την διοίκηση της ομάδος μας και το επιτελείο του Ατρομήτου για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας.

Στο τριήμερο αυτό θα δοθεί η ευκαιρία στους ανθρώπους του Ατρομήτου να γνωρίσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τα παιδιά της Ακαδημίας .Θα πραγματοποιηθεί  Σεμινάριο πάνω σε θέματα εκπαίδευσης από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή και το επιτελείο του Ατρομήτου με τους  προπονητές της ομάδος μας.

Εργομετρικό έλεγχο θα περάσουν όλοι οι αθλητές  από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή , θα γίνει παράδοση μαθημάτων πάνω στην Τεχνική από τον κ. Αθανάσιο Σερπάνο και οι νεαροί τερματοφύλακες θα δουλέψουν με τον κ. Τάκη Γιαταγανάκη προπονητή τερματοφυλάκων.

Επίσης θα υπάρξει αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών μας από τον κ. Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες του. Στην αξιολόγηση αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες της Μυκόνου  αλλά και απο όλα τα νησιά των Κυκλάδων .

Για το λόγο αυτό προσκαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 1998 έως και το 2004 να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις μας. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση θα ανακοινωθεί μετά την καταλυτική ημερομηνία συμμετοχών  και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 25/02/2015

ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΟΣ : 6986636740

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ : 6983280524

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ : 22890 79361