Α.Ε. Μυκόνου: Ισοπαλία στη Ρόδο 1-1 με τον Ιάλυσο

Α.Ε. Μυκόνου: Ισοπαλία στη Ρόδο 1-1 με τον Ιάλυσο

Όρθια και μέσα στην έδρα του Ιάλυσου η Α.Ε. Μυκόνου που έφυγε με την ισοπαλία 1-1, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, ενώ και ο διαιτητής Γιώργος Τουλούμης καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Με το δεύτερο από αυτά μάλιστα νικήθηκε ο Παναγιώτης Ντούνης που ήταν πραγματικά καταπληκτικός στο ματς της Ρόδου.

Η Α.Ε. Μυκόνου προηγήθηκε με τον Ζγκούρη στο 38′. Στο 42′ ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δελαπόρτας όμως απέκρουσε ο Ντούνης! Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Αρκούδας για διαμαρτυρία. Στο 45′ η ΑΕΜ κέρδισε κι αυτή πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ζγκούρη όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιγάρο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως έπεσαν πάνω στον ανίκητο Παναγιώτη Ντούνη. Με τον μόνο τρόπο που βρήκαν για να παραβιασουν την εστία του ήταν με το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι που αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Εμπουμπά και έκανε το τελικό 1-1.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Καραγεώργης (46′ Ιντρίζι), Καρπαθάκης, Γεωργιάδης, Εμπουμπά, Γιώργου, Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας (75′ Πατσίλης), Τερζίου, Μαχαίρας (93′ Σάββας), Κονέ

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας (74’Στυλιανόπουλος), Ζγκούρη (86′ Σπόλιαριτς), Μουρίκι, Βαλαβανόπουλος (46’Αχείμαστος), Πινέιρο (74′ Γιαννόπουλος), Παπαδόπουλος (86′ Οικονομίκος)