Α.Ε. Μυκόνου: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Α.Ε. Μυκόνου: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Οι μηχανές της Α.Ε. Μυκόνου στο φουλ ενόψει Πανιωνίου… Μπορεί η υπόθεση πρωτιά να έχει δυσκολέψει λόγω της απόστασης από την κορυφή, στην ΑΕΜ όμως θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που θα τους δώσει μια ενδεχόμενη νίκη επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Επιπλέον εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και το γόητρο, αφού το όνομα και μόνο του Πανιωνίου ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθυμία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ιδιαίτερα ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ είναι ότι μετά από αρκετές αγωνιστικές θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της προκειμένου να καταστρώσει και τα αγωνιστικά της πλάνα για την Κυριακή.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα με δυνατή προπόνηση στον Κόρφο με όλους τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι και με πολύ καλή ψυχολογία για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον φίλαθλο κόσμο της Μυκόνου έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο του Κόρφου. Θα είναι άλλωστε και η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες της Α.Ε. Μυκόνου, που φέτος έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!