Ηττα με 3-2 και αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου

Ο Τεράστιος Πάγος στο Τελικό Κυκλάδων

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό το Σάββατο  ο Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στον Α.Ο. Πάγου πληρώνοντας την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και την ατυχία του στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να πάει το ματς έστω την παράταση. Το σκορ άνοιξε στο 4′ ο Ρούσσος έπειτα από αντεπίθεση που έπιασε στον ύπνο την άμυνα της ομάδας μας. Στο  37′ ο Αμπαδίνης έκανε ολέθριο λάθος γυρίζοντας τη μπάλα στον Σαραντάκο αντί να την διώξει από την περιοχή με αποτέλεσμα ο Πρίντεζης που καραδοκούσε να την κλέψει και να κάνει το 2-0 που ήταν και σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα με τον Ελ Μπαντρί να μειώνει σε 2-1 στο 50′. Λίγα λεπτά αργότερα ο Λοίσιος σώζει τετ ατ του Βλαχόπουλου και δεν γίνεται το 2-2. Στο 59ο λεπτό το σουτ του Ξένου έδιωξε σωτήρια ο Σαραντάκος, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Κάρολος Ρούσσος με κοντινό πλασέ και μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Χούρου, αδράνεια της άμυνας μας και κακής εξόδου του Σαραντάκου, έγραψε το 3-1. Στο 80΄ ο Καρατζάς με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 3-2. Στα επόμενα λεπτά οι Μύρντινας, Μπαλλής και Βλαχόπουλος χάνουν σίγουρα γκολ και η ομάδα μας δεν καταφέρνει να ισοφαρίσει έστω το ματς και μοιραία χάνει με 3-2.

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Πάγου για την νίκη και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό. Πολύ καλή και η διαιτησία των κ. Ζαράνη, Ρούσσου, Νομικού.

*Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δυο αδικοχαμένων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Δημητρίου Πρίντεζη (50χρ.) και Αντώνη Νικολακόπουλου (40χρ.) που «έφυγαν» πρόωρα και εντελώς ξαφνικά και άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια αγώνων μίνι ποδοσφαίρου.
Οι αρχικές ενδεκάδες των 2 ομάδων

Α.Ο ΠΑΓΟΥ: Λοϊσιος, Σαμιωτάκης, Αργυρός, Ρούσσος Γ, Αναγνωστόπουλος, Ξένος, Ρούσσος Κ, Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης. Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ: Σαραντάκος, Μιρτινας, Λάβδας, Αργυρίου, Μπαλής, Αμπαδίνης, Βαλαμούτης, Ρονάλντο, Τόσκα, Πανέτας, Βλαχόπουλος.

 

 

ΠΑΓΟΣ – Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ from koinignomi on Vimeo.