Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον Α.Ο. Μυκόνου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον Α.Ο. Μυκόνου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος στην οποία ευχαριστεί το σύλλογο μας για το διήμερο που η αποστολή των ομάδων Κ14 και Κ13 του Ατρόμητου βρέθηκε στο νησί μας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«ο Ατρόμητος  ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου  και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά και τον αντιπρόεδρο Σταμάτη Δακτυλίδη για την πολύ θερμή και από καρδιάς φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους κ.κ. Αλέξανδρο Αγγελετάκη, Nικόλαο Δακτυλίδη, Φρέρη Λορέντζο (Αντιπρόεδροι), Πέτρο Γιαβρούτα, Νίκο Παπουτσά, Γιώργο Κουκά), Μιχάλη και Δημήτρη Γρυπάρη.

Τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Θεόφιλο Παχατουρίδη, τον επικεφαλής των προπονητών της Ακαδημίας Μάκη Πούλο και όλους τους προπονητές.

Με την παρουσία τους άπαντες κοσμούν το κυκλαδίτικο και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνεργασία μας με τον ΑΟ Μυκόνου αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και στηρίζεται στην αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.

Τέλος, ευχαριστούμε το εστιατόριο «Porto Ορνός», το ξενοδοχείο «Διόνυσος» που φιλοξένησαν τις δύο ομάδες των Ακαδημιών μας και τους δημοσιογράφους Μιχάλη Πρωτογεράκη και Νικόλαο Παπουτσά».

 

Πηγή: http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/7020-o-atromitos-efxaristei-ti-mykono