Θύελλα…και τρικυμία

Θύελλα…και τρικυμία

Την ήττα με 0-1 γνώρισε σήμερα ο Α.Ο. Μυκόνου από την Θύελλα Καμαρίου και τώρα…τρέχει, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του με τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια και τώρα πρέπει να ψάξει τους βαθμούς εκτός και δεν έχει περιθώρια άλλων απωλειών αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου ξεκίνησε δυνατά στο ματς και είχε τα δύο καλά σουτ  στην αρχή του αγώνα με τους Σερέπα και Μπάμπακαρ που δεν βρήκαν στόχο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη ωστόσο και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα στο 54′ προκάλεσε σύγχυση στα καρέ του ΑΟ Μυκόνου και ο Αρβανίτης πέτυχε γκολ, όμως ο κ. Αγγέλου σωστά το ακύρωσε καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Στο 63′ ομως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Σε εκτέλεση φάουλ εξω από τη μεγάλη περιοχή η άμυνα μας κόλλησε και ο Μαντούσης με προβολή σκόραρε για το 0-1.

Στα υπόλοιπο της αναμέτρησης ο κ. Παχατουρίδης ανακάτεψε την τράπουλα και τα έπαιξε όλα για όλα παίζοντας μέχρι και με τα 3 στην άμυνα ωστόσο παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και μοιραία ήρθε η ήττα. Την επόμενο βδομάδα ο Α.Ο. Μυκόνου αγωνίζεται στην έδρας της Λάβας και όπως είναι λογικό έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ματς ζωής και θανάτου.

Διαιτήτευσαν οι Αγγέλου, Βαρθαλίτης, Υφαντίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουριδης): Δεληγιώρογλου, Ράγια, Ξένος, Τόμπρος (75′ Αμπαδίνης), Καρατζάς, Μπαλλής, Παπαδόπουλος (64′ Βαρουξής), Μπάμπακαρ, Σερέπας, Αλεξανδρόπουλος, Χιλάι (55′ Μουλίδης).

ΠΑΓΚΟΣ: Μπομπάι, Πάλας, Πανέτας, Βερώνης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Καλαμάτας, Κάτσι, Μπρίτσα, Μαντούσης, Σπανός, Μηνδρινός, Ερρίκος (80′ Λυγνός), Δαβιλάς, Αγγελακάς, Αρβανίτης (67′ Φίλων), Βλαβιανός.

ΠΑΓΚΟΣ: Καψάλης, Πάγια, Πασβαντόγλου, Μπαλλής, Δημητρακόπουλος

Φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ από το ματς μπορείτε να βρείτε εδώ