Κακή εμφάνιση και ήττα απέναντι στο Πάγο

Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις για τον Α.Ο Μυκόνου, καθώς χθες γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από τον Α.Ο. Πάγου.  Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Πάγου επί της Μυκόνου, καθώς είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός με 3-2 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο. Αν και αδιάφορος βαθμολογικά ο Πάγος, έχοντας χάσει τη πρόκριση στα μπαράζ χθες έπαιξε για το γόητρο του και κέρδισε δίκαια, σε αντίθεση με την ομάδα μας που προβλημάτισε με την εμφάνιση της. Ο Πάγος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Ρούσσος Κάρολος και Χούρος στο 25ο και 31ο λεπτό αντίστοιχα. Στο 51΄ ο Χούρος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το 3-0 για τον Πάγο. Ο Α.Ο Μυκόνου μείωσε στο 77΄ με τον Μπαλή. Δυο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Χούρος έκανε το «χατ τρικ» (79΄). Στο 83′ ο ΑΟ Μυκόνου μειώσε στο τελικό 4-2 στο 83ο λεπτό με γκολ του Μυρτινά. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Πάνετας (ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές) και ο Μυρτινας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 89′. Με αυτήν την ήττα Ο Α.Ο. Μυκόνου θέλει πάση θυσία τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Ανδριακό για να είναι σίγουρα πρώτος ή δεύτερος (απευθείας πρόκριση στα μπαράζ).

Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Ρούσσος Κ, Ξένος, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος (Ρούσσος Ν 73΄), Ρούσσος Γ (Παράβαλος 76΄), Ρούσσος Κ (Ζαφειρας 62΄), Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης) : Μπουρντένης, Μπαλλής, Βλαχόπουλος, Αμπαδίνης (86′ Νάζος), Θεοδώρου (62′ Πανέτας), Κουκάς, Αργυρίου, Βαλαμούτης, Μύρντινας, Ράγια Ρ. (55′ Ντένις), Λάβδας