Καλλίας, Πετρουλάκη και Μίνο πρωταγωνιστές στο μαραθώνιο της Αθήνας

Καλλίας, Πετρουλάκη και Μίνο πρωταγωνιστές στο μαραθώνιο της Αθήνας
Έντονη η παρουσία του ΑΟΜυκόνου στη μεγάλη γιορτή της Αθήνας, την ημέρα του μαραθωνίου δρόμου.
Ο Χρήστος Καλλίας κέρδισε  άνετα στα 10 χιλιόμετρα με ρεκόρ διαδρομής, (30.50) πιστοποιόντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση.
Η Ελευθερία Πετρουλάκη επίσης επικράτησε στα 10 χιλιόμετρα των γυναικών (35.58) με εξαιρετική για την εποχή επίδοση και επίσης νέο ρεκόρ διαδρομής.
Ο Γιώργος Μίνο, την τελευταία ημέρα της “ελευθερίας” καθώς παρουσιάστηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία κατέκτησε την τρίτη θέση στα 5 χιλιομετρα επιβεβαιώνοντας την πλήρη αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Ιούνιο.
Ο ΑΟΜυκόνου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους αθλητές του και τους εύχεται καλή συνέχεια.
Η εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου μας συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή του Δήμου Μαγγίνα στον μαραθώνιο δρόμο της Βερόνας με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ.
Οι προαναφερθέντες αθλητές μας μαζί με τους Ματθαίο Ματζιάρ, Θανάση Παγουνάδη, Μαρία Παρδαλού, Καλλιόπη Συκινιώτη προετοιμάζονται να αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων στις 4 Φεβρουαρίου στην πόλη Μίρα της Πορτογαλίας όπου ήδη ο ΑΟΜυκόνου ετοιμάζει εκδρομή υποστήριξης με τους φιλάθλους του νησιού μας