Με νίκη θέλουν να ξεκινήσουν και το 2023 οι γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Με νίκη θέλουν να ξεκινήσουν και το 2023 οι γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες και για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου που θέλουν να ξεκινήσουν το 2023 όπως ακριβώς ολοκλήρωσαν το 2022, δηλαδή με νίκη! Πρώτος αντίπαλος για την ΑΕΜ την Κυριακή στις 15.00 οι Τράχωνες Αλίμου στο γήπεδο της Άνω Μεράς. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, κάτι που φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά ο Δημήτρης Μανταφούνης και οι παίκτριες του. Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας και για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε:

«Με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες, τους τεχνικούς και τους παράγοντες όλων των ομάδων να έχουν μια εποικοδομητική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Αγωνιστικά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε και αυτήν τη χρονιά τις καλές εμφανίσεις και να κεφαλαιοποιήσουμε βαθμολογικά τη μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών μας. Σίγουρα ύστερα και από τη διακοπή θα είναι δύσκολο το έργο μας απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο όπως είναι οι Τράχωνες. Παρ’ όλα αυτά και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της Μυκόνου που χρειαζόμαστε δίπλα μας, μιας και αυτή είναι ουσιαστικά η ηθική ανταμοιβή των κοριτσιών μας, θα προσπαθήσουμε να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο όπως και στα προηγούμενα παιχνλιδια.»

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα σίγουρες θεωρούνται οι απουσίες των Ντόκου, Παπαδημητρίου και Μπαξεβάνου που είναι τραυματίες!