Νίκησε τον Πάγο κόντρα… στον αέρα!

Νίκησε τον Πάγο κόντρα… στον αέρα!

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε τον αέρα κόντρα, όμως ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αμπαδίνη και στο δεύτερο ημίχρονο να «τελειώσει» το ματς με τελικό σκορ 3-0 απέναντι στο Α.Ο. Πάγου.

Πιο αναλυτικά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μύρτινα στο 45΄ πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Αμπαδίνης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτια κάνοντας στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ ο Μύρτινας με ένα σουτ- φωτοβολίδα έκανε το 2-0. Τέλος την αυλαία στο ματς έριξε ο Κλέιντι μετά από μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια, περνώντας τρεις παίχτες της Συριανής ομάδα και με πλασέ έκανε το 3-0.

Συνθέσεις

Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια Χ., Ράγια Ρ (90΄ Βερώνης)., Καρατσάς, Τόμπρος (54΄ Χιλάι), Αργυρόπουλος (74΄ Ελευθεριάδης), Αργυρίου, Αμπαδίνης, Πανέτας, Μύρτινας, Κλέιντι
Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Λοίσιος, Παπίτσης Γ., Πρίντεζη Μ., Τρόκα, Μαραγκός, Σταμούλης, Ρούσσος (56΄ Βουτσίνος), Τζωρτζής, Πρίντεζης Λ.(63΄ Παράβαλος), Βάλβης (77΄Αργυρός), Πρίντεζης Δ.

Διαιτητής ήταν ο Ζαράνης Ι. και ο βοηθοί οι Τσιριγώτης Σ. Και Υφαντίδης Γ.