Ο Α.Ο. Μυκόνου τίμησε τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά

Ο Α.Ο. Μυκόνου τίμησε τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά

Στο πρόσωπο του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, ο Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου τίμησε τη Δημοτική Αρχή για την καθοριστική συμβολή της στην αναβάθμιση του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών στο νησί, κατά την τριετία 2014 – 2017.

Η διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του καθιερωμένου αποκριάτικου χορού, βράβευσε τον κ. Κωνσταντίνο Κουκά, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων παρόντων των αθλητών και αθλητριών και όλων των φίλων του ΑΟ Μυκόνου, ο Δήμαρχος Μυκόνου ξαφνιασμένος ευχάριστα – καθώς δεν ήταν προγραμματισμένη η βράβευσή  – ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κουκά, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και το σύνολο των μελών του ΑΟ Μυκόνου, για την ξεχωριστή αυτή διάκριση, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση, στηρίζοντας εμπράκτως τον αθλητισμό στη Μύκονο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου, το οποίο αναμένεται να προσδώσει νέα ώθηση στα αθλητικά δρώμενα του νησιού.

Παρόντες στην εκδήλωση του ΑΟ Μυκόνου ήταν η Ειρηνοδίκης Μυκόνου, Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των Σωμάτων Ασφαλείας, η Μυκονιάτισσα πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Κυκλάδων, όπως επίσης και σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κωνσταντίνος Κουκάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του συνόλου του Δήμου Μυκόνου, της Δημοτικής Αρχής, του Προέδρου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των υπαλλήλων που είναι και οι στενότεροι σύμμαχοί μας στη μάχη της καθημερινότητας, για αυτή την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου ως Δημάρχου Μυκόνου.

Πρέπει να εξάρω το σημαντικό έργο του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Κουκά και των μελών του ΔΣ του ΑΟ Μυκόνου, το οποίο απεικονίζεται στους 600 αθλητές που εκπροσωπούν το νησί μας, γυμνάζονται και προωθούν το αθλητικό ιδεώδες.

Αυτή η ομάδα αποτελεί την ψυχή όλων των Μυκονιατών!

Ένα χρόνο μετά την περσινή μας εκδήλωση, θεωρώ ότι μπορούμε να πούμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, τόσο για την αισθητή αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Κόρφου όσο και για την άψογη διοργάνωση για πρώτη φορά των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων για πρώτη φορά στο νησί μας.

Συνεχίζουμε αμείωτα με το τρίπτυχο Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός, επενδύοντας σταθερά στη νέα γενιά Μυκονιατών ενώ αξίνει να σημειωθεί πως ο ΑΟ Μυκόνου συμβάλλει καθοριστικά προς αυτή την κατεύθυνση με το έργο που επιτελεί.

Σήμερα μπορούμε να μιλάμε τόσο για υλοποιημένους στόχους, όσο και για νέους που έχουν επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό.

Είμαστε εδώ για εσάς και εσείς μας κάνετε δυνατότερους!»