Πέρασε από τη Σύρο με ανατροπή

Πέρασε από τη Σύρο με ανατροπή

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΑΟ Μυκόνου στη Σύρο, όπου στον αγώνα που άνοιξε την 9η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας επικράτησε με 1-2 του Πάγου.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του ο Πάγος του Γιάννη Τζώρτζη, έδειξε σαφώς βελτιωμένος και «πάλεψε» να πάρει κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά ειδικά στην επανάληψη η τύχη του γύρισε την πλάτη σε 1-2 καλές στιγμές που είχε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ με διπλή ευκαιρία στο 12’ και στο 13’ από τους Αμπαδίνη και Καρατσά.

Στο 21′ σε μία προσπάθεια του Ναμπίλ, ο Καρατζάς υπέπεσε σε χέρι στην περιοχή, ο κ . Αγγέλου έδωσε πέναλτι και ο Σταμούλης το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Α.Ο.  Μυκόνου δεν το βαλε κάτω και συνέχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και στο 26′ ο Μύρτινας παραμόνευε και μετά από ασθενή απόκρουση του Ξιάρχου,  από κοντά έκανε το 1-1.

Η ολική ανατροπή έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 46′, όπου ο Χιλάι βγήκε απέναντι στον Ξιάρχο και με εύστοχο πλάσε έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες με τον Πάγο να έχει την διάθεση να ισοφαρίσει έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Πάπιτση και Πρίντεζη.

Από την πλευρά του ο ΑΟ Μυκόνου, είχε σε κέφια τον Σερέπα που δεν κατάφερε όμως να σκοράρει ούτε στο 64’, ούτε στο 81’ που είχε ένα καλό σουτ και ένα πλασέ μετά από ωραία ενέργεια, όπου πέρασε τρεις παίκτες και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις μετά από εκτέλεση πέναλτι, που προήλθε από χέρι του Τρόκα τράνταξε το δοκάρι του Ξιάρχου και έτσι παρέμεινε το τελικό 1-2.

Διαιτητές  ήταν οι: Αγγέλου, Αρμακόλας και Μουτάφης

Πάγος (Τζώρτζης): Ξιάρχος, Δεσινιώτης (82΄ Μαυράκης), Αργυρός, Σταμούλης, Τρόκα, Μαραγκός, Πρίντεζης Μ, Παλαιολόγος (68΄ Μαυρομάτης), Ναμπίλ (55΄ Παπουλής), Πάπιτσης, Ζαφείρας.

Αναπληρωματικοί: Πρίντεζης, Νικητήδης, Ρούσσος Ι., Ρούσσος Ν.,

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Ράγια, Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Καρατσάς, Τσάνης (53΄Αλεξανδρόπουλος), Αμπαδίνης, Βαρουξής (53΄ Μπάμπακαρ), Σερέπας, Χιλάι (70΄ Μπομπάι), Μύρτινας.

Αναπληρωματικοί: Μπαλλής, Δεληγιώρογλου, Ξένος, Ντούρο

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μαραγκός

Sportcyclades.gr