Πλήρωσε το “Νόμο της μπάλας”

Πλήρωσε το “Νόμο της μπάλας”

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από πλευράς θεάματος όπου μπήκαν 7 γκολ και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο μέχρι το τέλος αν και οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί στο φαίναλ φορ του πρωταθλήματος κυκλάδων ο Α.Ο. Μυκόνου ηττήθηκε με 4-3 σε ένα ματς που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση βάση της εικόνας που παρουσίασε να ηττηθεί, ωστόσο αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ο νόμος το ποδοσφαίρου είναι σκληρός.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες να πετύχει τέρμα ή να κάνει ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα ο ΠΑΣ Νάξου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις 2 φορές που υπήρξε ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας του ΑΟ Μυκόνου και ευτύχησε να πάρει σαφές προδάδισμα με 2-0 . Στο 7ο λεπτό με τον Πετρόπουλο έπειτα από πάσα του Σκιαδά και στο 13΄ο Σκιαδάς, με ένα πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών της Μυκόνου να διώξουν και έκανε το 2-0 που αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Παρά το μούδιασμα που το ματς στράβωσε, οι παίχτες του Α.Ο. Μυκόνου δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ο Αναστασίου στο 43′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και ο Ασλάνι με μία ακόμα εκτέλεση φάουλ στο 58′ και πάλι από τα 35 μέτρα (καρμπόν όπως και με τον Πανθηραικό). Ενδιάμεσα ο Μπομπάι λίγο έλειψε αυτός να ισοφαρίσει με βολίδα στο δοκάρι του Καρανίκα. Kαι ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για την ολική ανατροπή και πάλι ο ΠΑΣ Νάξου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 60′ με τον Δεγαιτά σε αντεπίθεση. Στο 71′ ο Κ. Βερώνης έφερε και πάλι το ματς στα ίσα σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς, με ένα απίστευτο σουτ από τα 25 μέτρα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο νόμος της μπάλας πλήρωσε τον ΑΟ Μυκόνου. Ο Ματρίτσι χάνει τεράστια ευκαιρία να πλασάρει σε κενό τέρμα και στην αμέσως επόμενη φάση ο Σκιαδάς κερδίζει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μυκόνου (ο ίδιος υπέπεσε πρώτος σε φάουλ σε αυτή τη φάση και δεν δόθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή). Ο Σκιαδάς το εκτελεί και κάνει το 4-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, απογοητεύοντας τους παίχτες του ΑΟ Μυκόνου που δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, παρ’ότι άξιζαν ακόμα και τη νίκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τον αγώνα σε περιγραφή του Στάθη Κρητικού για λογαριασμό του Sport Cyclades

 

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Π): Καρανίκας , Ματάκιας, Σέργης, Ξενάκης, Μελανίτης, Μπουλάρι (70΄Πετράς), Δεγαίτας (77΄Γκοτζιάς), Βερύκοκκος, Πρεβόλης, Σκιαδάς, Πετρόπουλος (62΄Λαγογιάννης).

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Πετάι, Βερώνης (76΄Σιώζος), Αναστασίου, Νάζος, Ράγια, Βερώνης (65΄ Δακτυλίδης), Χιλάι (Τσάνης), Κάνιουρας (35΄Μπομπάι), Λυκούρης (68΄Μπτρίσι), Ασλάνι, Ντούρο (53 ΄Ελπέγια)

Πατήστε εδώ για φωτογραφίες από το ματς