Πολύ καλή εμφάνιση της Β’ ομάδας απέναντι στον Αίαντα Σύρου

Πολύ καλή εμφάνιση της Β’ ομάδας απέναντι στον Αίαντα Σύρου

H B’ ομάδα της ΑΕ Μυκόνου αν και επαίξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αίαντα Σύρου καθώς ηττήθηκε με 1-2.

Στο 62΄ ο Κουτρούτσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυκόνου. Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα για τον Αίαντα Σύρου μετά από κόρνερ του Νομικού και κεφαλιά του Καραμολέγκου στο 72΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αντώνης Μπαλόπιτας στις καθυστερήσεις του αγώνα (94΄) μετά από ωραίο δυνατό σουτ από τα πλάγια.

Οι παίχτες της ομάδας μας παιχνίδι με παιχνίδι δείχουν να βελτιόνονται και να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλουν του ποδοσφαίρου στο νησί των ανέμων.

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Ρούσσος-Κοκτσίδης

Α.Ε Μυκόνου Β (Πούλος): Αγγελής, Μπάλα, Σπαχίγια (Ρουστέμι 65΄), Μπαιρακτάρι, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης (Μιχάσι 65΄) Παχατουρίδης (Τσόπελας 65΄), Ράγια, Δακτυλίδης (Drozkani 90΄), Μπουτσάι, Παπαθανασίου (Παπαδημητρίου 90΄)

Μιχάσι, Τσόπελας, Ρουστέμι, Σεράνι, Ρουστέμι Δ, Μπαϊράμι, Παπαδημητρίου, Πετάι, Drozkani

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Ψαρρός (Ρούσσος Ν 56΄), Σαμανίδης (Μιχάλοβιτς 40΄), Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Μάιπας, Νομικός, Μπαλόπιτας, Καμπάνης (Συκουτρής 90΄), Ξαγοράρης, Καλλίγερος

Μιχάλοβιτς, Ρούσσος, Συκουτρής, Νικητίδης, Αρώνης, Γιατσίδης