Πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου

Πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο ΑΟ Μυκόνου κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό του κυπέλλου (όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πάγου) νικώντας με 1-2 τον Ανδριακό το Σάββατο.

Η ομάδα μας έχασε πληθώρα ευκαιριών και άξιζε να κερδίσει πολύ πιο άνετα από το ότι μαρτυράει το σκορ. Πέρα του πέναλντι που προήλθε από λάθος της άμυνας, δεν απειλήθηκε καθόλου καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το 1-0 για την ομάδα μας το πέτυχε στο 16΄με σουτ ο Βλαχόπουλος, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε εύστοχα τον Πατσαβό.

Στο 19’ ο Γλυνός Μ. κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος του Βαλαμούτη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γλυνός Α. ισοφαρίζοντας το σκορ.

Στο 75’ ο Πανέτας είχε δοκάρι και στο 80’ ο Βαλαμούτης με ένα μονοκόμματο σουτ πέτυχε το γκολ – πρόκριση για την ομάδα μας

Διαιτητές ήταν οι: Ρούσσος, Βαρθαλίτης και Σαργολόγος.

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Χαλάς Μ., Τζορτανίδης, Ψαριανός, Κρίτης, Ζανάκης Ε., Κουλούρης Μ. (83’ Ισλαμάι), Γλυνός Μ., Κοντομάρκος, Γλυνός Α., Ζαννάκης Γ. ( 37΄λ.τ. Ξαφάι 63΄Γρυμάνης).

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μύρτινας, Βαλαμούτης, Δάμαϊ (62 Λάβδας 81’ Καρατζάς), Θεοδώρου, Κουκάς, Αργυρίου, Χίσα (45’ Αμπαδίνης), Τόσκα, Πανέτας, Βλαχόπουλος.