Π.Α.Σ Τήνου – Α.Ο. Μυκόνου 3-0 (Πρωτάθλημα Νέων)

Π.Α.Σ Τήνου – Α.Ο. Μυκόνου 3-0 (Πρωτάθλημα Νέων)

Δεν τα κατάφερε χθες η ομάδα Νέων του Α.Ο. Μυκόνου να κερδίσει στο ντέρμπυ τον Π.Α.Σ. Τήνου και να τον προσπεράσει στη βαθμολογία. Αντίθετα απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την κορυφή μετά την ήττα. Παρ’ολα αυτά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και η ομάδα έχει δυνατότητες να ανακάμψει. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι για το 2014.

Στα του αγώνα…

Στο  32′ η ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου  κέρδισε ένα κόρνερ το οποίο εκτέλεσε  ο Γιαννησοπουλος στο οποίο Βασιλας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε και με ωραίο πλάσε  να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παγανης σε μία σέντρα από τα αριστερά με πλασέ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Πετάι κάνοντας το 2-0.

Στο 62’ ο Διαμαντόπουλος, έφυγε από τα δεξιά βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Δελατόλα ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 και να κλειδώσει το παιχνίδι για την ομάδα της Τήνου. Μοναδική καλή φάση για τον ΑΟ Μυκόνου ήταν ένα σουτ του Ασλάνη στο 68’ το οποίο βρήκε το δοκάρι του Απέργη και πέρασε άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αντώνη Μουτάφη. Που παρότι ήταν χωρίς βοηθούς τα πήγε πολύ καλά στο έργο του.

Π.Α.Σ Τήνου: (Σουμπασακος), Απέργης, Δενεκαριάς, Ορφανός, Αρμακόλλας, Κελαδίτης, Αργυρόπουλος, Βασιλας, Παγάνης, Δελατόλας, Γιαννησόπουλος, Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος, Παλαμάρης, Ξενόπουλος, Δεσύπρης, Αρμάος, Βιδάλης, Περαντάκος

Α.Ο. Μυκόνου: (Πουλος), Πετάι, Βερώνης, Αναστασιου, Νάζος, Raja, Βερώνης, Τσανης, Δακτυλίδης, Λυκούρης, Ασλάνης, Κανιούρας, Μatrisi, Lpeja, Κουβάτος, Κουβάτος, Σιοζος, Παλάζης.