Συγχαρητήρια στην Κουσαθανά Αλεξάνδρα για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δυναμικής άρσης βαρών!

Συγχαρητήρια στην Κουσαθανά Αλεξάνδρα για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δυναμικής άρσης βαρών!
Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς συγχαίρουν την Μυκονιάτισα αθλήτρια Κουσαθανα Αλεξάνδρα του Αγγέλου η οποία για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Α.Ο. Μυκόνου στον οποίο και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον Αθλητισμό συμμετέχοντας στο τμήμα του στίβου.
Θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία της να προκριθεί και να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δυναμικής άρσης βαρών το οποίο θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας την επόμενη εβδομάδα.
Η αθλήτρια μας η οποία αγωνίζεται με το εθνόσημο του Καναδά πριν 3 μήνες για το Εθνικό τους Πρωτάθλημα είχε κατακτήσει το χάλκινο μεταλλείο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νεαρή αθλήτρια την οποία χαρακτηρίζει το ήθος και η ταπεινότητα και επίσης της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία μιας και πριν δυο μέρες πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμια του Τορόντο στον τομέα της Κινησιολογίας. (Η Αλεξάνδρα αγωνίζεται Τρίτη πρωί)
Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που η αθλήτρια αυτή έχει φτάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο και δοξάζει τον σύλλογο μας στον οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα.