Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μίνο

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μίνο

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο φίλαθλος κόσμος του Α.Ο. Μυκόνου θέλουν να συγχαρούν τον Γιώργο Μίνο που μας έκανε για ακόμη μια φορά περήφανους με τη νέα μεγάλη του επιτυχία να καταλάβει τη 1η θέση στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Kαλαμπάκας στα Τρίκαλα.

Μετά τον Χρήστο Καλλία και την πρωτιά του στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας ακόμη ένας αθλητής του ΑΟ Μυκόνου πέτυχε μία μεγάλη πρωτιά σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς ο Γιώργος Μίνο με χρόνο 01:08:37 ήταν ο μεγάλος νικητής του  9ου Διεθνή Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα – Τρίκαλα που έγινε το Σάββατο 19/3 στο Νομό Τρικάλων.

Η χαρά του αθλητή για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ανάμεσα σε 200 αθλητές συνοδεύτηκε με την ακόλουθη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb:
Τελικά οι κόποι ανταμείβονται Εθνικό ρεκόρ στον διεθνή ημιμαραθώνιο Καλαμπακα-Τρικακα και κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Ο στόχος μου επιτεύχθηκε και πλεον συνεχίζω για τον επόμενο. Θελω να ευχαριστήσω τον συλλογο μου Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ και τους χορηγούς Tropicana Club CavoParadiso για την στήριξη τους και ιδιαίτερα τον Δημητρη Παπα που στέκεται διπλα μου με την ανεκτίμητη βοήθεια του…

Το σχετικό δημοσίευμα του runningnews

Ένα όμορφο πρωινό Κυριακής προσέφερε σε 2000 δρομείς ο 9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα που έγινε χθες στο Νομό Τρικάλων. Παρότι ταυτόχρονα γινόταν στην Αθήνα ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αθήνας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, οι συμμετοχές στον αγώνα των Τρικάλων δεν έπεσαν ούτε στο ελάχιστο, ενώ πολλοί ήταν και οι πολύ δυνατοί αθλητές που μετείχαν, με αποκορύφωμα τον Γιώργο Μίνο και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις.
Ο αγώνας πάντα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου, του μεγάλου αγωνιστή και δρομέα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το 2005. Στον φετινό αγώνα τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Γιώργος Θέμελης, που σε ηλικία 80 ετών όχι μόνο συνεχίζει να τρέχει ακόμη και Μαραθωνίους, αλλά οι θέσεις που παίρνει στους αγώνες τον κατατάσουν με αθλητές πολύ μικρότερων ηλικιών.
Στις 9.45 έγινε το ξεκίνημα στα Τρίκαλα με τον αγώνα των παιδιών, που ήταν εκατοντάδες καθώς όλα τα σχολεία κατέβασαν τους μαθητές τους. Στις 10.00 ξεκίνησαν ταυτόχρονα ο Ημιμαραθώνιος από τη Καλαμπάκα με φόντο τα γραφικά Μετέωρα, και ο αγώνας ων 6 χιλιομέτρων στα Τρίκαλα.
Νικητής στον Ημιμαραθώνιο αναδείχτηκε ο Γιώργος Μίνο με 1.08.37, και 20 δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος. Τρίτος ο Μιχάλης Καλομοίρης 1.09.49, και ακολούθησαν οι Μάριος Γκουρλιάς, Αλέξης Φωτιάδης, Γεράσιμος Γρίβας. Νικήτρια τερμάτισε η Έλενα Λεβεντάκη με 1.20.10 έναντι 1.20.40 της Βασιλικής Καραγεωργάκη που τη προηγούμενη βδομάδα κέρδισε τον Ημιμαραθώνιο Δίον. Τρίτη η Βίκυ Κολοβού με 1.27.41. 1197 ήταν οι τερματισμοί.
Στα 6 χιλιόμετρα τερμάτισαν 538 δρομείς, με πρώτο τον Ευτύχη Σουλιώτη 18.32, δεύτερο τον Χρήστο Φλόκα 18.35, τρίτο τον Χρήστο Παλούκη 19.12. Πρώτη η Μαρία Ζωγραφάκη με 20.21, δεύτερη Ειρήνη Μιχάλα 21.41, τρίτη Γεωργία Πλέντζα 22.54.