Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πούλο

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πούλο

O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή των ακαδημιών Μάκη Πούλο. Επιπλέον, του εύχεται υγεία και επιτυχίες, προσωπικές και επαγγελματικές.

Στόχοι
O τεχνικός του ΑΟ Μυκόνου, που φέτος θα έχει ειδική συνεργασία και με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Παχατουρίδη, ανέλυσε τους στόχους που θα έχουν φέτος οι ακαδημίες: «Μετά από τη περσινή σεζόν ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την διοίκηση της ομάδας, για ένα ακόμα χρόνο και θα αναλάβω όπως και πέρυσι υπεύθυνος τον ακαδημιών. Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές της ομάδας θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα της ομάδας και να διαμορφώσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα έχει πρώτο στόχο οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παίξουν στη πρώτη ομάδα ή να προχωρήσουν στα ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια για μια καλύτερη καριέρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην ομάδα είναι τα παιδιά να είναι καλοί χαρακτήρες να μάθουνε σωστά το ποδόσφαιρο, και να λειτουργούμε όσο μπορούμε σε επαγγελματικές βάσεις».
Ατρόμητος
Όσο αφορά τη συνεργασία με τον Ατρόμητο ο Μάκης Πούλος τόνισε: «Η συνεργασία με τον Ατρόμητο από την περσινή χρονιά, έχουμε τη δυνατότητα, από πλευράς τεχνογνωσίας, οτιδήποτε χρειαστούμε να έχουμε μια καλή επαφή όπου θα βοηθήσει την εκγύμναση και γενικά τη διαμόρφωση των ακαδημιών μας».
ΟΠΑΠ
Πρόσφατα υπήρξε η ένταξη του ΑΟ Μυκόνου στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ Α.Ε. και ο τεχνικός του ΑΟ Μυκόνου μίλησε για τις δράσεις που θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον, ενώ κλείνοντας δήλωσε την ικανοποίηση του που συνεχίζει στην ομάδα: «Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια καλύτερη ενημέρωση προς τους γονείς σε σχέση με τη διατροφή με την ψυχολογία των παιδιών, επίσης μας έχει βοηθήσει και από υλικοτεχνικής πλευράς, με μπάλες φανέλες κλπ. Στις 16/9 θα έχουμε ένα σεμινάριο στο οποίο θα πρέπει όλοι οι γονείς της ακαδημίας και όλα τα παιδιά να παραβρίσκονται στο Γρυπάρειο. Θα έχουμε από κοντά επιστήμονες ειδικευμένους στη ψυχολογία, διατροφολογία και προπονητική, να μας αναπτύξουν τα θέματα της ειδικότητας τους και οι γονείς να κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε συνεργασία με την ομάδα και εύχομαι και αυτή τη χρονιά να πάνε όλα καλά».