Ατυχος ο Α.Ο. Μυκόνου, αποκλεισμός στα πέναλτι στον ημιτελικό Πρωταθλήματος Νέων

Ατυχος ο Α.Ο. Μυκόνου, αποκλεισμός στα πέναλτι στον ημιτελικό Πρωταθλήματος Νέων

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν οι Νέοι του Α.Ο. Μυκόνου το φάιναλ φορ Κυκλάδων, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Παροικίας στην Πάρο απέναντι στον τοπικό Α.Ο. Πάρου (ο οποίος πήρε εν τέλει το πρωτάθλημα, ξανά στα πέναλντι!).
Αν και προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι εν τέλει ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά το παιχνίδι πήγε στη ρωσική ρουλέτα των πέναλντι όπου εκεί ένα χαμένο πέναλντι του Ράγια έκρινε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για αυτή την άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

0-1 στο 11΄ ον Ράγια με μακρινό φάουλ.
Στο 32′ μετά από κεφαλιά του Κρουσταλάκη στο δοκάρι ο Πρίνα με νέα κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1-1
Στο 37′ σε φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Ασλάνι από πλάγια, δεν ακούμπησε κανείς την μπάλα, που κατέληξε στα δίκτυα για το 1-2.
Στις καθυστερήσεις ο Πετάι απέκρουσε πέναλτι του Κοσμά Σαρρή (το οποίο κακώς δόθηκε, προηγήθηκε χέρι)
Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Σένκα με απ’ευθείας φάουλ σχεδόν από την σέντρα ισοφάρισε σε 2-2. Η μπάλα ίσως και να μην πέρασε ποτέ τη γραμμή του τέρματος ωστόσο.
Στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν προβλέπεται παράταση, οι Παριανοί σκόραραν με τους Σένκα, Ν. Σκιαδά, Κρουσταλάκη, Κ. Σαρρή και Κ.Π Σαρρή, ενώ για τους Μυκονιάτες στόχευσαν σωστά οι Νάζος, Αναστασίου, Χιλάι και Ασλάνι.
Το τελευταίο πέναλτι του Ράγια απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λάμπρου και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Πάρου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος) : Λάμπρου, Ντόμπρης, Κάζο, Σ.Σκιαδάς, Πρίνα, Σένκα, Κ. Σαρρής, Σταθερός, Κρουσταλάκης, Κ.Π Σαρρής, Ν. Σκιαδάς
ΠΑΓΚΟΣ Γκιόκα, Καραφυλλάκης, Νταουτλάρι, Λουκής, Φρατζεσκάκης, Χάλκο, Κονταράτος

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Πετάι, Βερώνης Μ., Αναστασίου, Νάζος, Ράγια, Βερώνης Θ.Κ, Ντούρο, Κάνιουρας, Χιλάι, Ασλάνι, Μπομπάι.
ΠΑΓΚΟΣ Δακτυλίδης, Λπέγια, Τσάνη, Παλάσης, Σιώζος, Ματρίσι, Ξυδάκης

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Μουτάφης, Βαρθαλίτης, Τσιριγώτης

Μετά το τέλος του ματς ο Μάριος Πετάι δήλωσε

“Δυστυχώς ή ευτυχώς το πρωταθλημά για τους νέους τελειώσε… Παίξαμε έναν αγώνα με τον ΑΟ Πάρου, παίξαμε καλά, δεν αξίζαμε την ισοπαλία, αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτό το 2-2 αλλά το ματς οδηγήθηκε στα πενάλτι. Μετά εκεί είναι θέμα τύχης. 5-4 χάσαμε εκεί. Δεν πειράζει όμως, και εδώ που φτάσαμε είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα καθώς από τελευταίοι που ήμασταν την 2 αγωνιστική με 2 ήττες δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μόνο απογοήτευση δεν πρέπει να νιώθουμε, αλλά χαρά και υπερηφάνεια για αυτούς τους 18 μαχητές που πολέμησαν όλη αυτήν την χρονιά και πέσαμε σαν πραγματικοί ήρωες. Το κεφάλι ψηλά και μόνο περήφανοι πρέπει να είμαστε για αυτή την ομάδα-οικογένεια που χτίσαμε ολους αυτούς τους μήνες επειδή το μελλον μας ανήκει. Μια ομάδα, μια οικογένεια: ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ!”

Δείτε εδώ…  και εδώ… φώτος από το ΑΟ Πάρου – ΑΟ Μυκόνου