Α.Ο. Μυκόνου – Α.Ο. Πάγου 3-1

Α.Ο. Μυκόνου – Α.Ο. Πάγου 3-1

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή του εμφάνιση ο Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με 3-1 απέναντι στην πολύ ομάδα του Α.Ο. Πάγου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την συντοπίτισσα Ανω Μερά. Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 10′ με σουτ του Πανέτα έξω απο τη μεγάλη περιοχή. Στην συνέχεια ενώ είχαμε την περιοχή δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Ούσα στο 28′ να βρίσκει  το κάθετο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Βαλαμούτη. Στο 38′ οι συριανοί στην μοναδική αδράνεια της άμυνας κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Πρίντεζη και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πάρα πολύ δυνατά και μέσα σε τρία λεπτά ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι. Στο 47′ ο Πανέτας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με έξοχη κεφαλιά κάνοντας το 2-1. Στο 49′ Ο Ράγια Ρονάλντο πέτυχε με μια μαγική ατομική ενέργεια το 3-1 σκοράροντας για ακόμη ένα παιχνίδι.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Πάγος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δύο φορές ο Σαραντάκος στο 70′ (τετ ατ τετ) και στο 73′ (απόκρουση στο γάμα της εστίας) κράτησε το 3-1 και δεν επέτρεψε στους συριανούς να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Γενικότερα η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα σε αρκετές φάσεις, αν οι παίχτες μας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Το σίγουρο είναι πάντως, πως ο πολύς κόσμος που γέμισε σήμερα το γήπεδο χάρηκε με το υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο που έπαιξαν και οι 2 ομάδες. Επόμενο παιχνίδι το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ανδρο με τον Ανδριακό. Η ομάδα Νέων δίνει επίσης κρίσημο παιχνίδι με το Α.Ο. Πάγου στη Σύρο.

 

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης Θ.): Σαραντάκος Ν., Μύρντινας Ντ., Λάβδας Χ. (89′ Κωνσταντίνου Χ.), Αμπαδίνης Π., Αργυρίου Δ., Θεοδώρου Κ.,  Ούσα Τζ. (47′ Κουκάς Ζ.) , Βαλαμούτης Χ., Πανέτας Δ., Raja R. (88′ Λυκούρης Σ.), Βλαχόπουλος Θ.

Α.Ο. Πάγου  (Ξενικάκης Η.):  Λοίσιος Γ., Φωτεινιάς Α., Αργυρός Ι. (53’Τροκα Κ.), Μιχάλοβιτς Ι., Αναγνωστόπουλος Χ., Ρούσσος Γ. (89′ Μπομπάσης), Ρούσσος Κ., Πρίντεζης Μ., Παπίτσης Γ., Βάλβης Ι. (82′ Ρούσσος Κ.), Χούρος Ι.