Βαθμός Ισοπαλίας για την ΑΕ Μυκόνου

Βαθμός Ισοπαλίας για την ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου αν και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Αν και το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν διάθεση να πιέσουν, όμως οι Μυκονιάτες ανέβασαν ρυθμό και πίεζαν προκειμένου να σκοράρουν. Το 1ο τέρμα του αγώνα πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 20΄όταν μετά από κόρνερ και γέμισμα στη μεγάλη περιοχή ο Μικελάτος βρέθηκε στη πλάτη της άμυνας και έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Χαράλαμπου Παναγούλη ανέβασε ρυθμό και έφτασε αρκετές φορές στο γκολ χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει. Η ισοφάριση ήρθε στο 55′ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Πινέιρο, από εκείνο το σημείο η ομάδα της Μυκόνου συνέχισε να πιέζει χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λεμπέσης με βοηθούς τους κ.κ. Καράκελες και Πουλόπουλος

ΑΕ Μυκόνου (Παναγούλης): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι, Παπαδόπουλος (79′ Γιαννόπουλος), Πινέιρο (79′ Ντουσάι), Καλογεράς (72′ Πάγια)

ΠΑΟΒ (Φωτόπουλος): Βορυλλάς, Λιώσης (87′ Τσεκούρας), Κοτσώνης, Δημήτριος, Παπσπηλιόπουλος, Κούστα, Μικελάτος, Λαθύρης (65′ Κόκα), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης,