Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου Αλέξανδρου Κουκά!

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου Αλέξανδρου Κουκά!

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ κ. Αλέξανδρος Κουκάς θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ και ειδικότερα τους κ.κ. Αλέκο Αγγελετάκη, Α΄Αντιπρόεδρο, Νικόλαο Δακτυλίδη, Β΄Αντιπρόεδρο, Σταμάτη Δακτυλίδη, Πρόεδρο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Λορέντζο Φρέρη, Αντιπρόεδρο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, για την άριστη συνεργασία τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, με σκοπό την καλή λειτουργία και πορεία του Σωματείου μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία και οργάνωση του επιτυχημένου ετήσιου χορού του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε την 17η/02/2018, και ειδικότερα στους κ.κ. Νικόλαο Δακτυλίδη για την παραχώρηση του κέντρου ZENIT- CAVO PARADISO, Αλέκο Αγγελετάκη και τη σύζυγο του Ανδριανή, Ευαγγελία και Ειρήνη Αγγελετάκη, Άννα Ζουγανέλη, Καλλιόπη Δακτυλίδη, Νίκο Παπουτσά, Πετρούλα Γκέλου και Κατερίνα Ξυδάκη (Μπαλτά).

Σας ευχαριστώ όλους θερμά και ελπίζω η συνεργασία μας και στο μέλλον να είναι εξίσου αποτελεσματική προς όφελος του Σωματείου μας και του αθλητισμού στο νησί μας.

                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

                                                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΚΑΣ