Εχασε αλλά πέρασε σαν πρώτη η Κ16 στο φάιναλ φορ

Εχασε αλλά πέρασε σαν πρώτη η Κ16 στο φάιναλ φορ

Την ήττα με 1-2 γνώρισε σήμερα το μεσημέρι η Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου από τον Αίαντα Σύρου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Ο Αίαντας ήθελε μόνο νίκη για να πάρει τη 2η θέση του ομίλου που δίνει πρόκριση στο φάιναλ φορ και εν τέλει τα κατάφερε.

Οι Συριανοί ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11′ με γκολ του Πρίντεζη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Α.Ο. Μυκόνου μετά από κόρνερ και έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Το 0-2 έγινε στο 37′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης βάζοντας έτσι γερές βάσεις για τη σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ο Α.Ο. Μυκόνου ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει στο 62′ σε  1-2 με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ζουγανέλη.  Στο ίδιο λεπτό ο ίδιος παίχτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Καλορογιάννη, κάτι που θεωρούμε πως δεν συνέβη και ήταν λάθος του διαιτητή να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή τόσο αυστηρά.

Παρότι με δέκα παίχτες οι ποδοσφαιριστές μας το πάλεψαν, πίεσαν για να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Α.Ο. Μυκόνου περνάει ως πρώτος στο Final 4 του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων 2016-2017 ενώ από την άλλη ο Αίαντας Σύρου θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τις υπόλοιπες ομάδες που κατέκτησαν τη 2η θέση και στους άλλους ομίλους προκειμένου να βρεθούν στα τελικά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρικόπουλο και Παπαστολόπουλο.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Ζουγανέλης, Πατσάνι, Σιώζος, Τσάνης, Νταούντ, Ιλιάδης, Χότζα, Κατσικαλάκης, Κάνιουρας, Δάρας,

Αγωνίστηκαν και οι: Πανταζόγλου, Μέτσο, Πετρόπουλος, Ψύλλιας, Μπάτσκα, Μιχίλλι, Καλόγερας

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Σούμπιτσης, Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης, Καραμολέγκος, Βουτσίνος, Πρίντεζης, Σιγάλας, Ξαγοράρης, Λιέας, Κωνσταντίνης, Σκορδίλης

Αγωνίστηκαν και οι: Σούμπιτσης, Βαρθαλίτης, Μαραγκός, Πρίντεζης, Λαζαρίνος, Ζαρμπώνης, Φρέρης

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.925997987503381.1073741924.258117017624818&type=1&l=b7ae633816