Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό

Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα την εξ΄αναβολής αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, της 11ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Κόρφου.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Ερέρα στο 10ο λεπτό, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας στον χώρο πριν τη μεσαία γραμμή  και με μία κούρσα 70 μέτρων πέρασε τους αμυντικούς της ΑΕ Μυκόνου και πλάσαρε τον Ντούνη για το 0-1.

Στο 43′, μετά από κακό διώξιμο της άμυνας ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′ ο Ερέρα «ξαναχτύπησε» και με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2, βάζοντας και πάλι σε θέση οδηγού τον Πανελευσινιακό.

Με εξαίρεση μία φάση στο 50′ με τον Πινέιρο, η ΑΕ Μυκόνου δεν μπόρεσε να απειλήσει άμεσα, με τον Μακρίδη να  στο 75′, με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των ”σταχειοφόρων”.

Η ΑΕ Μυκόνου προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Ζγκούρι, όταν ο ίδιος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και σούταρε ψύχραιμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Διαιτητική τριάδα: Πατεράκης, Κατελανάκης και Βλατάκης

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (74′ Ντουνσάι), Αρκούδας, Πούλος, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι (64′ Κατσούλης), Πάγια (70′ Γιαννόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κουτρούτσος, Δακτυλίδης, Μπάλας, Φαρμάκης, Παπαθανασίου, Ιωσηφίδης

Πανελευσινιακός (Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Μπρούνο (83′ Μηλιώτης), Τσιάβος, Κουκοβίνης, Μακρίδης (90′ Σάνη), Ερέρα (93′ Καψής).

Αναπληρωματικοί: Μάκο, Νικολάκης, Μεταξάς, Φωτόπουλος