Κ15: Ισοπαλία με τη Σύρο 2002

Κ15: Ισοπαλία με τη Σύρο 2002

Σε ένα πολύ δυνατό ματς που έγινε στο γήπεδο της Άνω Σύρου για την κ15 Κυκλάδων η ομάδα μας έμεινε στο ισόπαλο 2-2  με την αντίστοιχη τής Σύρος 2002 και μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Η Σύρος 2002 κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2-0, όμως οι “πιτσιρικάδες του Α.Ο. Μυκόνου κατάφεραν να ισοφαρίσει σε 2-2 και να φτάσουν πολύ κοντά στο να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

 

Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς μετά από σέντρα του Φρέρη, έκανε της κεφαλιά ο Φώσκολος κάνοντας το 1-0.

 

Η Σύρος 2002 θα κάνει το 2-0 στο 32′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κασσανδρινού ο Φώσκολος θα κάνεις το πλασέ και θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Α.Ο. Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και θα καταφέρει να μειώσει στο 58΄ με τον Μπομπάι να περνάει από τη δεξιά πλευρά και να πασάρει στον Δάρα ο οποίος θα κάνει το 2-1.

Η ομάδας μας κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά στο 72′ με τον Μπομπάι μετά από ατομική του προσπάθεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαρουδιά και τον πλάσαρε κάνοντας το τελικό 2-2.

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Μοχήλ, Σιώζος (84′ Πανταζόγλου),Τσάνη, Νταούντ, Πασάνι (67′ Καλογεράς), Κάνιουρας, Δάρας, Δακτυλίδης, Μπομπάι