Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες επιδείξεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες επιδείξεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες επιδείξεις που διοργάνωσε το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής σε συνεργασία με τη σχολή χορού StepNShape, στο Myconian Imperial Resort.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε για να θαυμάσει τις αθλήτριες της Ρυθμικης Γυμναστικής και τους μικρούς χορευτές. Τα παιδιά αυτά για άλλη μια φορά κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους, κλέβοντας με αυτό το τρόπο τις εντυπώσεις.

Να πούμε πως γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα και εξαιρετική δουλειά από τη προπονήτρια Ρυθμικης Γυμναστικής ,Γιακουμέλου Κατερίνα που σε συνεργασία με τη δασκάλα μπαλέτου Κοπέλου Στέλλα και τη γυμνάστρια Κουκά Γεωργία ,χρόνο με το χρόνο προσπαθούν να αναδείξει τον αθλητισμό του νησιού μας.

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κος Βασιλειάδης Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Μυκόνου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, η προσφορά της οικογένεια Δαχτυλίδη , τόσο για την παραχώρηση του χώρου όσο και για την βοήθεια τους στο στήσιμο της γιορτής μας .

 width=

 width=

 width=