Με πενταμελή εκπροσώπηση ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Με πενταμελή εκπροσώπηση ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα   Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Μετά από απουσία δύο ετών ο ΑΟΜυκόνου επανεμφανίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄

Την ομάδα αποτελούν πέντε αθλητές μας, πρόκειται για τους:

Μαρία Νάζου η οποία θα αγωνιστεί στα 80 μέτρα.  Η Μαρία αποτελεί το μεγάλο όνομα του συλλόγου.  Είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της ήδη από την ηλικία των 12 ετών όταν ως παγκορασίδα Β΄ σημείωνε εξαρετικές για την ηλικία της επιδόσεις και διακρινόταν σε αγώνες εντός και εκτός Μυκόνου.  Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί το πρώτο της μεγάλο τεστ.

Ιωάννα Μάλιου, η ακοντίστρια μας. Η Ιωάννα, η οποία ζει και γυμνάζεται στη Μήλο παίρνει μέρος κατ’ ευθείαν στον τελικό του ακοντισμού.  Προέρχεται από μια καλή αγωνιστικά χρονιά όπου η πρόοδος της της επιτρέπει να αναθεωρεί σε υψηλότερο επίπεδο τους στόχους της. Ήδη είναι η νέα κάτοχος του συλλόγου στον ακοντισμό με 33.50 μέτρα για τις κατηγορίες ΠΚ Α΄ και Κορασίδων.

Πελτετζή Σοφιλένα, η δεύτερη σπρίντερ μας. Η Σοφιλένα θα είναι η δεύτερη αθλήτρια του συλλόγου στα 80 μέτρα.  Η βελτίωση της είναι εξαιρετική φέτος και αναμένεται να κλείσει εξίσου καλά με μια αξιόλογη εμφάνιση στο πρωτάθλημα

Κωνσταντάρας Μάνος, θα αγωνιστεί στα 1.000 μέτρα. Η έκπληξη της χρονιάς στους δρόμους αντοχής.  Από δρομέας με επιδόσεις κοντά στα 3.45 βελτιώθηκε περισσότερο από 35 δευτερόλεπτα σε μια χρονιά και είναι πλέον ο κάτοχος του ρεκόρ συλλόγου στα 1.000 μέτρα με 3.07.6

Λυκούρης Νίκος ο πρώτος εμποδιστής του συλλόγου. Με φτωχή προΙστορία στους δρόμους μετ’ εμποδίων ο ΑΟΜυκόνου, το 2015 εμφανίζει τον πρώτο του αθλητή στα 300 μέτρα με εμπόδια. Αφήνοντας πίσω του τους δρόμους αντοχής όπου φαίνεται ότι μπορούσε να πετύχει πολύ σπουδαίες επιδόσεις κάνει μια νέα αρχή σε ένα δύσκολο αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα και τεχνική.  Ο χρόνος και οι επιδόσεις θα δείξουν αν η αλλαγή αυτή θα είναι επιτυχημένη.